1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-09-2015 22:55

Φιλικών συνέχεια και παρουσίαση για την Ορεστιάδα

Άλλα δύο φιλικά παιχνίδια θα δώσει η Ορεστιάδα που υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Άρη, και στη συνέχεια παρουσιάζεται στους φίλους της. 
Μετά τα δύο φιλικά με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ισάριθμα με τον ΠΑΟΚ ο Α.Ο.Ορεστιάδας συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας. Την Πέμπτη 1/10 και ώρα 19.00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» η Ορεστιάδα θα υποδεχτεί και πάλι τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ενώ δύο μέρες αργότερα (Σάββατο 3/10, 18.00) θα φιλοξενήσει τον Άρη.

Και στους δύο αγώνες θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς κάρτας διαρκείας για την νέα χρονιά των πρασίνων στην μεγάλη κατηγορία.

Επίσης από τον Αθλητικό Όμιλος Ορεστιάδας ανακοινώνεται ότι στις 14/10 στο «Θέατρο Διόνυσος» θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ομάδας και των χορηγών της ανδρικής ομάδας για την νέα σεζόν.

Η παρουσίαση θα γίνει σε συνεργασία με τον έτερο πρεσβευτή της πόλης το «Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας» και θα την παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας.

Οι δύο φορείς πρόκειται να έχουν μία πιο στενή συνεργασία αυτή τη χρονιά και αναμένεται να ακολουθήσουν πολλές κοινές δράσεις!Η είσοδος στην παρουσίαση θα είναι ελεύθερη και ανοιχτή για όλο τον φίλαθλο κόσμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ