1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
22-09-2015 19:39

Ευρωπαϊκός αέρας στο 3ο διεθνές τουρνουά Νοτίου Αιγαίου

Άρωμα Ευρώπης θα έχει το τρίτο διεθνές τουρνουά Νοτίου Αιγαίου που θα γίνει 2 με 4 Οκτωβρίου στην Σύρο, παρουσία του Φοίνικα, του νταμπλούχου ΠΑΟΚ και των Εξπλοράρι Μπαΐα Μάρε και Μάρεκ Ντούπνιτσα.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Α.Ο. Φοίνικα Σύρου διοργανώνουν το 3ο Διεθνές Τουρνουά Πετοσφαίρισης Νοτίου Αιγαίου.Το τουρνουά αυτό γίνεται θεσμός και την φετινή χρονιά με την συμμετοχή του νταμπλούχου ΠΑΟΚ ,της Πρωταθλήτριας Βουλγαρίας για 4 συνεχόμενες χρονιές Marek Dupnitsa,ομάδων που συμμετέχουν στο Champions League 2016 ,της Explorari Baia Mare (Ρουμανίας), και του ΑΟ Φοίνικα Σύρου ομάδων που συμμετέχουν στο CEV Cup, αναμένεται να προσφέρει απίστευτες «ευρωπαϊκές» συγκινήσεις.

Για τρίτη συνεχή χρονιά τα βλέμματα του ελληνικού βόλεϊ και όχι μόνο θα είναι στραμμένα στη Σύρο, το νησί που ζει για το βόλεϊ. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 2-4 Οκτωβρίου 2015.

Στίς αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα τών αγώνων,καθώς και η ημερομηνία της συνέντευξης Τύπου για τα Μ.Μ.Ε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ