1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
17-09-2015 19:55

Κατσιγιάννης: «Περιμένουμε το πράσινο φως»

Την...πάσα της διοίκησης για να ξεκινήσει τις κινήσεις της περιμένει ο Θανάσης Κατσιγιάννης. Ο προπονητής της Λαμίας που βρέθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Volleyleague, δήλωσε αρχικά πως στόχος είναι η παραμονή. 

«Σίγουρα είναι μία δύσκολη χρονιά , όπως βέβαια ήταν και η περσινή. Ευτυχώς καταφέραμε και μείναμε στην μεγάλη κατηγορία. Σαν ομάδα θα κοιτάξουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στόχος της Λαμίας είναι η παραμονή.

Περιμένουμε το «πράσινο φως» από τη διοίκηση για να ξεκινήσουμε τις κινήσεις μας. Σιγά σιγά όλα θα πάνε καλά.

Για το Λιγκ Καπ: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Το Λιγκ Καπ μπορεί να είναι σε περίοδο προετοιμασίας για όλες τις ομάδες όπως και για εμάς. Ο Ηρακλής θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, παίζουμε και εκτός έδρας».

Φαβορί για το πρωτάθλημα: «Υπάρχουν ομάδες που έχουν ενισχυθεί αρκετά αυτή την περίοδο, όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός. Η Κηφισιά πιστεύω θα είναι πολύ καλή ομάδα. Ο καλύτερος θα είναι ο πρωταθλητής».

Σήμερα ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό: «Προπονητής στην ομάδα μας θα είναι ο Θανάσης Κατσιγιάννης με βοηθό του τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο,προπονητικό δίδυμο που κατάγεται από τη Λαμία και οδήγησε πέρυσι επιτυχημένα την ομάδα μας για 11η συνεχόμενη χρονιά στη Volleyleague».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ