1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-05-2013 20:45

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Γυμναστικός να παραμείνει ζωντανός» (video)

Ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών του Γυμναστικού Συλλόγου Λαμία, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, που πρόσφατα αποχώρησε από την ομάδα, εμφανίστηκε καλεσμένος του Γιώργου Σιμόπουλου, στην εκπομπή του STAR Κεντρικής Ελλάδας "Βήμα Για Όλους". Ο άνθρωπος, που με την προσωπικότητα, το ήθος του και την ποιότητα της εργασίας του, κέρδισε το σεβασμό και την αγάπη όλων των Λαμιωτών, σε μια εκ βαθέων συζήτηση έκανε τον απολογισμό των 6 ετών παρουσίας του στην ομάδα βόλεϊ της Λαμίας και αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησής του.

 

Ο κόουτς, που λίγο καιρό πριν λύσει με κοινή συναίνεση το συμβόλαιό του με την ομάδα, είχε κάνει έκκληση στην τοπική κοινωνία και τους τοπικούς φορείς ώστε να προστατεύσουν και να στηρίξουν το στολίδι της πόλης, όπως αποκαλούσε το Γυμναστικό, ευχήθηκε μέσα από την καρδιά του, η ομάδα να παραμείνει ζωντανή και να ξεπεράσει τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Εξήρε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν τα μέλη του ΔΣ και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος Χρήστος Καρβούνης, τους οποίους και ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία.

Ευχαρίστησε ακόμη όλους τους παλιούς του συνεργάτες, τους δημοσιογράφους και τους κατοίκους της πόλης και τόνισε ότι η ομάδα αν είχε λίγη περισσότερη στήριξη από όλους, θα μπορούσε να πάρει ακόμη και το πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερη αίσθηση και συγκίνηση προκάλεσε το γεγονός ότι αναφερόμενος συχνά στο Γυμναστικό και μιλώντας σε παρόντα χρόνο, χρησιμοποιούσε τη φράση: «η ομάδα μας»!

 

Πηγή: lamiavolley.gr

Σχετικά άρθρα

6 σχόλια

  • Comment Link Lma Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013 00:12 posted by Lma

    Εκανες την καλυτερη επιλογη.Καλη επιτυχια

  • Comment Link ΜΟΝΟ ΛΑΜΙΑ Τετάρτη, 01 Μαΐου 2013 20:51 posted by ΜΟΝΟ ΛΑΜΙΑ

    Αναρωτιέμαι αν υπάρχει Έλληνας προπονητής που να αγαπήθηκε όπως ο ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ !

  • Comment Link vbl Τετάρτη, 01 Μαΐου 2013 19:53 posted by vbl

    Δημήτρη Ψυχάρα Για Πάντα ΛΑΜΙΑΡΑ

  • Comment Link sakis Τετάρτη, 01 Μαΐου 2013 19:46 posted by sakis

    Είσαι άρχοντας! Σου ευχόμαστε κι εμείς μέσα απ΄την καρδιά μας, το πρωτάθλημα που δεν πήραμε μαζί, να το πάρεις με το Φοίνικα

  • Comment Link φιλος Τετάρτη, 01 Μαΐου 2013 18:57 posted by φιλος

    θα σε αγαπάμε πάντα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ