1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-09-2015 12:05

Πιάτσα: «Στο τέλος να έχουμε υψηλό επίπεδο»

Η κληρωτίδα έφερε δύσκολο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό, καθώς την πρώτη αγωνιστική της Volleyleague θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου. Ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Πιάτσα δήλωσε:
«Το σημαντικό για εμάς δεν είναι η σειρά των αγώνων αλλά να παρουσιαστούμε με ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε όλες τις ομάδες. Σε κάθε αγώνα που θα παίζουμε θα πρέπει να βελτιώνουμε το αγωνιστικό μας προφίλ όλο και περισσότερο και στο τέλος τις σεζόν να βρισκόμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο το οποίο θα μας επιτρέψει να κάνουμε πραγματικότητα τους στόχους μας»

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού κ. Στιβαχτής δήλωσε:
«Νομίζω ότι το πρόγραμμα δεν είναι τόσο σημαντικό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα για όλη την διάρκεια της χρονιάς. Μέσα σε μια αγωνιστική σεζόν θα παίξεις με όλους. Αυτό που παίζει ρόλο για εμάς είναι να παρουσιαστούμε δυνατοί σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και αγώνα με τον αγώνα να δυναμώνουμε όλο και περισσότερο. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να μοχθήσουμε αρκετά τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.

Όσο αφορά την προετοιμασία, όλο αυτό τον καιρό δουλεύουμε πολύ πάνω στην φυσική κατάσταση αλλά και σε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο, πάνω στα οποία πρέπει να χτίσουμε αργότερα. Νομίζω ότι εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό αυτή την περίοδο»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ