1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-09-2015 12:16

Κασκανιώτη: «Το καλύτερο του κόσμου»

Τα οκτώ χρόνια συνεργασίας μεταξύ της NOVA και της ΕΣΑΠ μνημόνευσε στον χαιρετισμό της η Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της FORTHNET Κατερίνα Κασκανιώτη. Χαρακτήρισε το πρωτάθλημα της Volleyleague το καλύτερο του κόσμου και αποκάλυψε πως η παραγωγή του συνδρομητικού ετοιμάζει σειρά εκπλήξεων στους τηλεθεατές με νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία της προβολής του βόλεϊ.
«Ευχαριστούμε την ΕΣΑΠ που μας έφερε σε αυτόν τον όμορφο χώρο στο Golf της Γλυφάδας. Από τις 11 Οκτωβρίου 2008 που μεταδώσαμε ένα ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός καθιερώσαμε την συνεργασία μας με την ΕΣΑΠ. Είναι στο dna μας να βρισκόμαστε κοντά στις ελληνικές ομάδες και να αναδεικνύουμε τους πρωταγωνιστές. Δεν περιοριζόμαστε σε μία άρτια μετάδοση αλλά κάνουμε πολλά περισσότερα για το βόλεϊ. Η εκπομπή “στο φιλέ” με τον Παντελή Λώλη καταγράφει όλες τις ειδήσεις στη μοναδική τηλεοπτική εκπομπή για το άθλημα. Χαιρόμαστε που μεταδίδουμε το Λιγκ Καπ και δίνουμε ραντεβού στην όμορφη Σύρο για την τελική φάση. Καθιερώσαμε το “λεπτό προς λεπτό” και κάναμε υπερπαραγωγή με έντεκα κάμερες στο φινάλε του περσινού πρωταθλήματος. Χαιρόμαστε για την συνεργασία που έχουμε. Ευχαριστώ τους αθλητές και τους προπονητές για την άριστη και ποιοτική συνεργασία που έχουμε. Ανοίξατε την καρδιά σας και το σπίτι σας στο ντοκιμαντέρ που κάναμε πριν λίγους μήνες και αυτό μας έφερε πιο κοντά. Είμαστε ανήσυχα πνεύματα. Θα κάνουμε μεγαλύτερες αναλύσεις, καρέ καρέ, ώστε να εστιάσουμε στην άμυνα, στο μπλοκ, στις επιλογές των πασαδόρων και σε τεχνικά στοιχεία που κρίνουν έναν αγώνα. Εσείς είστε ειδικοί αλλά πρέπει να καταλάβει το άθλημα και ο κόσμος. Θα δουλέψουμε πολύ για να δώσουμε στον κόσμο την πληροφορία του βόλεϊ. Οι προπονητές για τους παίκτες τους "είναι οι καλύτεροι του κόσμου". Έτσι κι εγώ λέω πως αυτό το πρωτάθλημα είναι το καλύτερο του κόσμου», είπε η Κατερίνα Κασκανιώτη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ