1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
24-08-2015 21:52

Πρώτη προπόνηση με στόχους για την Παναχαϊκή

Mε αισιοδοξία και παρουσία πολλών οπαδών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η πρώτη έγινε στο κλειστό της Αγυιάς και αφού έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατέρα Ιωάννη, οι «κοκκινόμαυροι» ξεκίνησαν προπονήσεις κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Λυκούδη.

Νέα πρόσωπα στην πρώτη της Πατρινής, ο ακραίος Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, ο κεντρικός Νίκος Μακρυγιάννης και ο διεθνής Γιώργος Κωστόπουλος ο οποίος θα αποκτηθεί με υποσχετική.

Αναλυτικά οι παίκτες που έδωσαν το παρών στη σημερινή προπόνηση ήταν οι εξής: Νίκος Ρουμελιώτης, Μένιος Ρουμελιώτης, Στάθης Ντονάς, Γιάννης Λιβαθηνός, Κώστας Βασιλάκος, Σωτήρης Βλαχοστάθης, Παναγιώτης Χρηστιάς, Λευτέρης Στούπης και Χρήστο Καραμπέρης ενώ απουσίαζε ο Νίκος Μαυραγάνης ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και είχε υποχρεώσεις.

Το τεχνικό τιμ αποτελείται από τον Γιώργο Λυκούδη, τον βοηθό προπονητή Παναγιώτη Παπαδόπουλο, τον φυσιοθεραπευτή Κώστα Γκίνη και τον φροντιστή Στράτο Παππά.

Εκ μέρους της διοίκησης του ΤΑΑ Παναχαϊκή παραβρέθηκε ο τιμ μάνατζερ Κώστας Παπασταθόπουλος ο οποίος καλωσόρισε τους παίκτες και ευχήθηκε καλή σεζόν.

.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ