1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
24-08-2015 19:59

Βαν Ντορν: «Σημαντικό βήμα για την καριέρα μου η Ελλάδα»

Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα του Παμβοχαϊκού, το νέο απόκτημα της ομάδας, Γιάνσεν Βαν Ντορν. 

Έτσι για αρχή του ζητήσαμε να μας πει κάποια ,στοιχεία για τον εαυτό του.

Μας απάντησε ότι κατάγεται από το Βανκούβερ του Καναδά, μεγάλωσε σε ένα φανταστικό περιβάλλον, που απαρτιζόταν από λίμνες , δάση , βουνά, αλλά και τον Ειρηνικό ωκεανό.

Δήλωσε ,σίγουρος ότι έρχεται σε ένα πολύ διαφορετικό μα συνάμα ενδιαφέρον σκηνικό από πλευράς ομορφιάς όπως η Ελλάδα ,και ανυπομονεί να φτάσει στο Βραχάτι .

Στον Παμβοχαϊκο θα είναι η τρίτη σεζόν που θα παίξει επαγγελματικά βόλεϊ ,καθώς στον Καναδά όλοι παίζουν 5 χρόνια στο κολεγιακό πρωτάθλημα πριν ξεκινήσουν να παίζουν επαγγελματικά, αφού στον Καναδά δεν υπάρχει επαγγελματικό βόλεϊ.

Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε τι ξέρει για τον Παμβοχαϊκό και την ελληνική volleyleague.

Έχει πληροφορηθεί όπως μας είπε ότι ο Παμβοχαϊκός έχει ανέβει στην πρώτη την τάξη κατηγορία πριν 4 χρόνια ,και ξέρει ότι είχε 2 πολύ επιτυχημένες σεζόν με αποκορύφωμα την κατάκτηση της δεύτερης θέσης την σεζόν 2012 -2013.

Επίσης ξέρει ότι την τρίτη σεζόν είχαμε για πασαδόρο τον συμπατριώτη του Jared Krause o οποίος του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ευρύτερη περιοχή ,αλλά γενικώς για την Ελλάδα ,τους ανθρώπους ,αλλά και για το πρωτάθλημα το οποίο του το περιέγραψε πολύ ανταγωνιστικό.

Μας είπε ότι κατά καιρούς στο ελληνικό πρωτάθλημα ,αλλά ακόμα και τώρα έχουν αγωνιστεί μεγάλα ταλέντα του αθλήματος , και ότι οι φίλαθλοι είναι πολύ παθιασμένοι και εκδηλωτικοί και περιμένει να το ζήσει.

Η επόμενη ερώτηση μας είχε να κάνει , με το πώς αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα να παίξει βόλεϊ, και πιο συγκεκριμένα στον Παμβοχαϊκό.

Μας απάντησε ότι ο Παμβοχαϊκός του έκανε μια πολύ καλή προσφορά ,και σε συνδυασμό ότι έκανε μια έρευνα και ο ίδιος σχετικά ,με την ελληνική volley league την οποία θεωρεί πολύ ανταγωνιστική θεώρησε ότι το να αγωνιστεί στην Ελλάδα , θα είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του.

Επιπλέον ένας πολύ σημαντικός λόγος που προτίμησε την Ελλάδα , αλλά και το Βραχάτι είναι ότι αυτό βρίσκεται πολύ κοντά σε ιστορικά σημεία ,έχει θάλασσα όπου λατρεύει να μένει.

Γενικώς του αρέσει πολύ η ελληνική κουλτούρα ,οι Έλληνες που έχει συναντήσει του έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις ,και ανυπομονεί να γευτεί την ελληνική κουζίνα.

Τελειώνοντας αυτή την απάντηση ,μας είπε ότι πιστεύει ότι παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η Ελλάδα ,θα δημιουργηθεί μια πολύ καλή ομάδα στον Παμβοχαϊκό.

Μετά τον ρωτήσαμε ότι ενδεχομένως να μην είναι από την αρχή της προετοιμασίας στο Βραχάτι ,και αν πιστεύει ότι αυτό θα του δημιουργήσει πρόβλημα στην προσαρμογή του

Μας επιβεβαίωσε αυτό το ενδεχόμενο ,καθώς η εθνική ομάδα του Καναδά θα συμμετέχει σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά στην Ιαπωνία (το world cup).

Θα το θεωρούσε ,μεγάλη του τιμή αν των συμπεριελάμβαναν και για αυτό το τουρνουά ,και σε αυτή την περίπτωση θα έρθει στο Βραχάτι , αρχές Οκτωβρίου.

Πιστεύει ότι ,αγωνιστικά αλλά και από φυσική κατάσταση είναι σε πολύ καλό επίπεδο ,καθώς είναι συνεχώς σε δράση όλο το καλοκαίρι ,και όποια προσαρμογή χρειαστεί θα του πάρει λίγες μέρες και αυτό λόγο αλλαγής περιβάλλοντος.

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε , ποιο είναι κατά την γνώμη του το μεγαλύτερο προσόν του.

Μας απάντησε ,ότι είναι πολύ καλός στο μπλοκ , αλλά θα προτιμήσει να πει ότι είναι πολύ δυνατός στην επίθεση .

Σαν επίλογο για αυτή την πρώτη μας γνωριμία –συνέντευξη του ζητήσαμε να πει κάτι για τους φιλάθλους μας .

Μας απάντησε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του ,ώστε ο Παμβοχαϊκός να κατακτήσει για πρώτη φόρα ένα τίτλο.

Αφού τον ευχαριστήσαμε ,για την πρώτη μας επικοινωνία ανανεώσαμε το ραντεβού μαζί του, με την άφιξη του στην Ελλάδα.

Πηγή: www.pamvohaikos.gr 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ