1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2015 21:29

Καζάζης: «Στα πλέι οφ με όλες μας τις δυνάμεις»

Την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους αθλητές του είχε ο Δημήτρης Καζάζης και πλέον ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τους ημιτελικούς με τον Φοίνικα.
«Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο. Το θετικό είναι ότι χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι αθλητές μας και είμαστε έτοιμοι πλέον για την έναρξη των πλει οφ και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Σίγουρα ήταν ένα μέτριο παιχνίδι σήμερα χωρίς κίνητρο και ενδιαφέρον. Από κει και πέρα καταφέραμε και πήραμε τη νίκη και προχωράμε για τα πλέι οφ με όλες μας τις δυνάμεις. Η εικόνα της ομάδας και στις προπονήσεις είναι πάρα πολύ καλή και νομίζω ότι έχει δοθεί μια ελπίδα πλέον στην ομάδα και με αυτή την αλλαγή που έγινε. Βλέπουμε ότι υπάρχει καλή διάθεση ώστε να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα».

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Βίτσε Κόιστρα δήλωσε: «Ήταν καλό για μας που κερδίσαμε και είναι σημαντικό να βρούμε το ρυθμό μας. Δεν έχει σημασία απέναντι σε ποιον αντίπαλο. Σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά στο σερβίς, είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας και αποδώσαμε καλά στο μπλοκ-άμυνα. Αυτά τα στοιχεία θα μας χρειαστούν και στα πλέι οφ. Η προετοιμασία μου για τα πλέι οφ είνα σύντομη στη συγκεκριμένη θέση, αλλά μου αρέσει. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα πλέι οφ και στον ψυχολογικό τομέα. Σε κάθε περίπτωση θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στο ψηλότερο δυνατό σημείο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ