1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2015 21:22

Δεληκώστας: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στα πλέι οφ»

Ο Κώστας Δεληκώστας είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει τους Λούνα και Γκιγιέρμε, δίνοντας χρόνο στους Διαμαντίδη και Καρδαμανίδη και πλέον κοιτάζει τα πλέι οφ για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.
«Επειδή κρίνονταν πολλά από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής έπρεπε να είμαστε σοβαροί κι εμείς. Μετά το 1-2 έβαλα στο παιχνίδι τους Διαμαντίδη, Καρδαμανίδη, επειδή ήταν δυο παιδιά που όλη τη σεζόν στήριξαν την ομάδα κι επειδή ήθελα να ξεκουράσω τους Λούνα, Γκιγιέρμε ενόψει των πλέι όφ όπου θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

3 σχόλια

  • Comment Link ΑΟΟφαν Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 08:42 posted by ΑΟΟφαν

    ΚΑΤΩ Οινόη καλά τα λες απλά για να σε απογοητεύσω (δυστυχώς) ακόμα λίγο. Ο Πεντίδης αμα δεν αποκτήσει αυτοπεποίθηση δεν πρόκειται να γίνει ποτέ παίκτης 6άδας ο Σκαρλατίδης είναι εκεί που είναι λόγο ονόματος και επειδή ο Δεληκώστας για κάποιο λόγο δεν ήθελε δεύτερο πασαδόρο. Η ομάδα δεν έχει καμία ελπίδα όσο νωρίτερα το πάρουμε χαμπάρι τόσος λιγότερος κόσμος θα φεσωθεί. Ορεστιάδα τέλος!τα τελευταία 10 χρόνια έχει βγάλει 3 λίμπερο με τον τελευταίο (Κωνστανίδη) να έχει αποκτήσει τουπέ και συμπεριφορά μεγάλου αθλητή χωρίς να βλέπει ότι είναι ο χειρότερος της κατηγορίας.Αν ήταν έστω και λίγο καλός ο Δεληκώστας θα τον έπαιρνε για 3ο στην Εθνική

  • Comment Link ΚΑΤΩ ΟΙΝΟΗ Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 16:26 posted by ΚΑΤΩ ΟΙΝΟΗ

    χαίρομαι πολύ που με αυτό το μπάτζετ κερδίθηκε η παραμονή.Υπήρξαν περήφανες και αναπάντεχες νίκες εναντίον ΠΑΟ, Φοίνικα , Κηφησιάς αλλά και ντροπιαστικές ήττες σε όλα σχεδόν τα ματς εκτός έδρας. Πολλές δικαιολογίες & περίεργες επιλογές,αλλαγές παιχτών. Η ομάδα δεν είχε καμία βελτίωση με κυριότερο πρόβλημα την υποδοχή. Μακάρι να κρατηθεί ο Λούνα και να αποκτηθούν 3 φθηνοί-ποιοτικοί γείτονες σλάβοι , τα πειράματα με αυστραλούς, ουκρανούς , Αμερικανούς αποδείχτηκαν φιάσκο. Εύχομαι του χρόνου να καθιερωθεί κ βελτιωθεί o Πεντίδης (& Σκαρλατίδης) , δεν βλέπω άλλους ντόπιους.
    Χωρίς χορηγούς και του χρόνου μόνο στην παραμονή στην κατηγορία θα στοχεύσουμε.

  • Comment Link Aoo1970 Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 11:56 posted by Aoo1970

    Δεν έχεις να πάρεις τίποτα απο τα play off και το ξέρεις!!! Αυτο που έκανες εχθές ήταν ξεκάθαρα για να σώσεις τον ανδρεαδη και τον Καρβούνη. Αυτή η ομάδα κέρδισε τον Παναθηναϊκό τη Σύρο τον Παμβοχαικο ;;;

    Παίζεις με το όνομα της ομάδας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ