1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
02-01-2015 21:47

Μουστακίδης: «Είναι αλλοίωση πρωταθλήματος»

Χωρίς πασαδόρο θα βρεθεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην Σύρο και ο προπονητής της ακριτικής ομάδας, Σάκης Μουστακίδης δηλώνει αγανακτισμένος και απογοητευμένος, ενώ υπόσχεται να κάνει ολομέτωπη επίθεση σε ΕΟΠΕ και ομοσπονδιακούς μετά το τέλος του αγώνα με τον Φοίνικα...
«Τα πράγματα δεν είναι καλά. Δε φανταζόμουν πως θα άφηναν τον Εθνικό χωρίς πασαδόρο. Είναι αδιανόητο αυτό που κάνουν στον Εθνικό. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια συμπεριφορά σε έναν σύλλογο. Δεν θα αναφερθώ στην προσφορά του Εθνικού στις Εθνικές ομάδες αν και πιστεύω πως πρέπει να υπενθυμίζουμε τα αυτονόητα. Είναι αλλοίωση πρωταθλήματος αυτό που συμβαίνει και δεν τιμά κανέναν και ειδικά το άθλημα που υπηρετούμε. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να βρούμε λύσεις στο θέμα του πσαδόρου. Δεν φανταζόμουν πως η Εθνική εφήβων δε μπορεί να λειτουργήσει για 20 ώρες χωρίς πασαδόρο. Ο Κασαμπαλής είναι στη μέση χωρίς να φταίει και έτσι όπως έγιναν τα πράγματα δεν είναι καλό για τον αθλητή. Σταματάω εδώ και θα επανέλθω μετά τον αγώνα με τον Φοίνικα», δήλωσε ο Μουστακίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ