1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
02-01-2015 21:40

Παβλίσεβιτς: «Να είναι ο αγώνας γιορτή»

Ικανοποιημένος με τους παίκτες του για τη δουλειά που έκαναν στις γιορτές κι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, παρουσιάστηκε ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Ράτκο Παβλίσεβιτς.

«Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο μας γιατί έχει κάνει πολύ μεγάλα πράγματα τα τελευταία χρόνια, ενώ και εφέτος έχει δυνατή ομάδα. Επίσης έχει πολύ καλή πορεία στο Τσάλεντζ Καπ. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με τους πασαδόρους του Εθνικού. Προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα. Ο Εθνικός είναι ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ των δύο ομάδων. Είμαι ικανοποιημένος με τους παίκτες μου γιατί δούλεψαν πολύ αυτές τις γιορτινές μέρες. Θέλουμε ο αγώνας να ειναι γιορτή για το νέο χρόνο».

Ο ακραίος του Φοίνικα Ηλίας Λάππας δήλωσε πως είναι πανέτοιμος για τον αγώνα: «Δεν γνωρίζω εάν θα έρθει ή όχι ο Κασαμπαλής. Με δεδομένο πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τον πασαδόρο του Εθνικού θεωρώ τον αγώνα πολύ δύσκολο. Θεωρώ τον Εθνικό από τις καλύτερες και πιο δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να μπούμε με το δεξί το νέο έτος. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει πάρει τρίποντο από τον Εθνικό. Πιθανό τρίποντο θα μας φέρει πιο ψηλά στη βαθμολογία και θα θέσουμε υποψηφιότητα για 4αδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε δέσει σαν ομάδα και πολλές φορές παίζουμε και πάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ