1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-12-2014 23:46

«Το αήττητο δε λέει τίποτα...»

Μετά και τη 10η νίκη της ομάδας τους, οι Στεφάνου, Τακουρίδης και Πελεκούδας μίλησαν για τη μέχρι στιγμής πορεία του Ολυμπιακού, αλλά και τους στόχους τους για τη συνέχεια της χρονιάς.

Στεφάνου: «Το αήττητο δε λέει τίποτα...»

«Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε αγώνα με τον αγώνα. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι κλείνει η χρονιά με το αήττητο, χωρίς να λέει τίποτα αυτό όμως. Εύχομαι η νέα χρονιά να μας βρει απόλυτα υγιείς για να μπορούμε να είμαστε σύσσωμη σαν ομάδα μέχρι τη λήξη της σεζόν».

Τακουρίδης: «Η βελτίωση έφερε τη νίκη»

«Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά, μετά το δεύτερο σετ βελτιωθήκαμε, ανεβάσαμε την αποδοσή μας. Οι δέκα νίκες δεν λένε τίποτα, ο στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα και στο τέλος θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία που είναι και το πιο σημαντικό».

Πελεκούδας: «Συγχαρητήρια για τη βελτίωση»

«Μας δυσκόλεψε πολύ ο Φοίνικας, ειδικά στο πρώτο σετ, μετά ανεβάσαμε την απόδοση μας και δεν μας επηρέασε η διακοπή, όπως και τον Φοίνικα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Σύρο και την ομάδα. Μπράβο στην διοίκηση του Φοίνικα που έδωσε την ευκαιρία σε μια νέα ομάδα να δουλέψει στις προπονήσεις και η ομάδα άρχισε σιγά σιγά να δένει και να γίνεται ανταγωνιστική. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ