1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-12-2014 23:39

Καζάζης: «Κακό πρώτο σετ...»

Στο κακό και... εύκολο για τον αντίπαλο παιχνίδι της ομάδας του στο πρώτο σετ, καθώς και στο χρόνο συμμετοχής του Χριστοφιδέλη, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Καζάζης.

«Στο 1ο σετ είχαμε πολύ εύκολο σέρβις και κακή υποδοχή και αυτός είναι ένας παράγοντας που δεν ωφελεί τη σωστή λειτουργία μιας ομάδας. Μετά τη διακοπή ανεβάσαμε πολύ την πίεση στο κομμάτι του σέρβις. Δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στην υποδοχή του Φοίνικα, όπως επίσης ανέβηκε και η επίθεσή μας, στο μπλοκ δεν ήμασταν καλοί. Θεωρώ ότι μόνο με την πίεση στο σέρβις και τη σωστή ανάπτυξη και τακτική στην επίθεση, καταφέραμε και πήραμε το τρίποντο, το οποίο ήταν και το ζητούμενο. Ο Χριστοφιδέλης προέρχεται από ένα τραυματισμό που τον άφησε αρκετό καιρό έξω. Έπρεπε να πάρει χρόνο συμμετοχής σε όλο το παιχνίδι, για να δούμε πως ανταποκρίνεται αυτός ο σπουδαίος αθλητής. Ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεκουραστεί και ο Κοκκινάκης ο οποίος μέχρι τώρα έχει παίξει πάνω από 13-14 παιχνίδια με πολύ πίεση. Το τελευταίο παιχνίδι του Α' γύρου με τη Λαμία πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι σαφώς στα μέτρα μας. Έχουμε την ευκαιρία λίγο να ξεκουραστούμε. Όλοι αυτοί οι συνεχόμενοι αγώνες είναι πολύ επιβαρυντικοί για τα παιδιά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ