1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-12-2014 11:33

Έκανε αλλαγή τον εαυτό του ο Ανδρεάδης!

Μια σκηνή που δεν είναι από τις πλέον συνηθισμένες στο επαγγελματικό βόλεϊ έλαβε χώρα στην χτεσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία στο κλειστό της Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα, στο τέλος του 1ου σετ, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, κεντρικός της ΑΕΚ και εκτελών χρέη προπονητή στην ομάδα της Ένωσης, έκανε μια ενδιαφέρουσα κίνηση από τον... πάγκο, αντικαθιστώντας τον εαυτό του με τον Γιάννη Δημητρούδη ! Ο παίκτης - προπονητής της ΑΕΚ πέρασε τον πασαδόρο για το σερβίς της ομάδας, σε μια αλλαγή που αποδείχτηκε κίνηση ματ, καθώς ο Δημητρούδης μπήκε στο 23-23, και η ΑΕΚ πήρε τον πόντο μετά το σερβίς του, ενώ τελικά επικράτησε και στο πιο δύσκολο σετ (από τα τρία της αναμέτρησης) με 27-25 !

Σημειωτέον, ότι ο Ανδρεάδης, δείχνοντας πλήρως ακομπλεξάριστος και σκεπτόμενος ως προπονητής, ξαναέκανε την ίδια κίνηση και στο 2ο σετ, περνώντας το Μιχαλόπουλο στη θέση του.

1 σχόλιο

  • Comment Link coach Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 18:29 posted by coach

    Για να λυθούν κάποιες εύλογες απορίες: Ο κ. Ανδρεάδης τελείωσε πρόσφατα Σχολή Προπονητών Α΄Κατηγορίας,παρακολούθησε ανελλιπώς όλα τα μαθήματα από εξαιρετικούς καθηγητές,και σαν έξυπνος άνθρωπος-αθλητής δεν έκανε τίποτα περισσότερο από αυτό που έπρεπε να κάνει.Και μπράβο του που ανέλαβε την ευθύνη (και όχι το ρίσκο αφού ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα τα κατάφερνε πολύ καλά)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ