1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-10-2014 17:34

«Ο Μιλίνκοβιτς θέλει να έρθει στην ΑΕΚ»

Του Κώστα Ασημακόπουλου

Δεκατέσσερις παίκτες, εννιά «νέοι», πέντε «παλιοί», τέσσερις αλλοδαποί και το όνειρο της καθιέρωσης στην κορυφή. Αυτό είναι το μωσαϊκό της νέας ομάδας της ΑΕΚ, που επιβιώνει και ανδρώνεται στην τρέλα δύο παραγόντων και στην αγάπη χιλιάδων οπαδών.

Την ώρα που µας µιλούσε ο Χόρχε Ελγκέτα, έφτασε ένα εικονοµήνυµα από την Αργεντινή. Ήταν του κολλητού του φίλου και κουµπάρου, Μάρκος Μιλίνκοβιτς. Ο θρυλικός διαγώνιος, που άφησε εποχή και στον Ολυµπιακό φωτογραφίζονταν µαζί µε τους υιούς του Ελγκέτα, τον Τζερόνιµο και τον Λύσσανδρο, και του έστελναν χαιρετισµούς. Η συνέχεια µας άφησε άφωνους:

«Ο Μάρκος είναι νονός του Τζερόνιµο. Είµαστε καλοί φίλοι και κουµπάροι. Μιλάµε συνέχεια στο facebook. Μου ζήτησε να διερευνήσω την περίπτωση να έρχονταν µαζί µου στην ΑΕΚ ως Β' προπονητής. Πλέον δεν έχει οικονοµικό πρόβληµα, αλλά θέλει να είναι κοντά στο βόλεϊ αλλά και στη Σερβία που βρίσκεται η γυναίκα του. Προσωπικά θα το συζητούσα εάν η ΑΕΚ έδινε την έγκρισή της. Ο Μιλίνκοβιτς είναι ένας θρύλος για το παγκόσµιο βόλεϊ και µόνο η παρουσία του θα βοηθούσε πολύ».

sentragoal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ