1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-10-2014 22:03

Εντυπωσιακή η ΑΕΚ, 4-0 την Κηφισιά

Στο Ζηρίνειο η Κηφισιά φιλοξένησε την ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση, με τους παίχτες της Ένωσης να επικρατούν με 4-0. 

Ο Χόρχε Ελγκέτα είχε την δυνατότητα να δώσει χρόνο σε όλους τους παίχτες του, αλλά οι Ανδρέαδης, Πέτρογλου, Κρίνιιτς, Παγιάν, Παπαδημητρίου αγωνίστηκαν μόνο στα δυο πρώτα σετ, σε αντίθεση με τον Κώστα Αρσενιάδη που είχε στο παρκέ την περισσότερη ώρα την βασική του εξάδα.

Στο πρώτο σετ η Ένωση πήρε μεγάλο προβάδισμα, το οποίο όμως εξανεμίστηκε, όταν ο Ελγκέτα απέσυρε Κρνιτς και Παγιάν, και πέρασε στη θέση τους Γεωργιάδη και Παγιάν. Ωστόσο, βλέποντας τα δύσκολα, τους επανέφερε στο 23-24, και τελικά πήρε το σετ με 24-26.

Στο δεύτερο, η ΑΕΚ επανήλθε στα πολύ υψηλά στάνταρ της αρχής του πρώτου σετ, μην αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης στους παίκτες του Αρσενιάδη.

Στο τρίτο σετ, πραγματοποίησε πολλές αλλαγές, κρατώντας μόνο Ραντούνοβιτς και Κρνιτς από τη βασική 7δα, κι έτσι το ματς εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Ακόμα κι έτσι όμως, βρήκε τις λύσεις, έχτισε μια διαφορά 3-4 πόντων, και παρότι στο τέλος την «έχασε», δεν έχασε και το σετ.

Ανάλογη εικόνα και στο 4ο, όπου το σερβίς του Μαντέκα άνοιξε τη διαφορά, και χάρισε μια εύκολη επικράτηση στην ΑΕΚ, που είχε εξαιρετική, κατά διαστήματα απόδοση.

Πολύ θετικοί οι Μπουρκόβσκι, Ίλιτς, Παγιάν, ενώ από πλευράς Κηφισιάς θετικός ήταν ο Κόβαλτσουκ.

Δεν αγωνίστηκε ο Ταμπουρατζής, και στο λίμπερο έπαιξε ο Κάπελας.

Τα σετ: 0-4 (24-26, 14-25, 23-25, 8-15)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Κόβαλτσουκ, Νικολάκης, Παπαγγελόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Σουλτανόπουλος, Ρουμελιωτάκης / Κάπελλας (λ), Σούρδι, Κυπριανός, Κόντος
ΑΕΚ (Ελγκέτα): Κρνιτς, Ανδρεάδης, Μπουρκόφσκι, Ραντούνοβιτς, Πέτρογλου, Παγιάν / Παπαδημητρίου (λ), Γκούζντα (λ), Γεωργιάδης, Μαντέκας, Οικονόμου, Κατσανεβάκης, Ίλιτς, Μιχαλόπουλος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ