1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-07-2014 15:50

Στην διάθεση του κόσμου τα διαρκείας της Ορεστιάδας

Η Ορεστιάδα ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην Volleyleague και ανακοίνωσε την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν.
O Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ενημερώνει τους φίλους του για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2014/15 από σήμερα Τρίτη 22/7.

Τα εισιτήρια της Volleyleague 2014/15 των 50 και 100 ευρώ θα τα βρείτε από απόψε στο περίπτερο του Α.Ο.Ορεστιάδας στο φεστιβάλ του Άρδα όπως και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι κάρτες των 50 ευρώ περιλαμβάνουν τους αγώνες της κανονικής περιόδου καθώς και τους  αγώνες των play off ή play out.

Οι VIP κάρτες των 100 ευρώ περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες που θα δώσουν οι πράσινοι στο «Νικόλαος Σαμαράς» την σεζόν που έρχεται(Volleyleague, League Cup, Κύπελλο Ελλάδας).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ