1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-07-2014 16:57

Μαντέκας: «Τιμή και ευθύνη να παραμείνω στην ΑΕΚ»

Ο προγραμματισμός του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ συνεχίζεται και στο πλάνο για την επόμενη σεζόν δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το όνομα του αρχηγού. Ο Γιάννης Μαντέκας παραμένει στην Ένωση και τη νέα χρονιά και σε δηλώσεις του αποκάλυψε τις αρχικές του επιφυλάξεις για να πει το «ναι», αλλά και την ευθύνη που έχει σαν αρχηγός της ομάδας να την οδηγήσει σε επιτυχίες.

«Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή προβληματίστηκα διαβάζοντας όλα όσα γραφόντουσαν για τα τμήματα της ΑΕΚ. Ωστόσο μιλώντας με τους ανθρώπους της ομάδας αντιλήφθηκα ότι «χτίζεται» κάτι καλό. Όταν ήρθε η ώρα να συζητήσω με τον κ. Μακρή που λύθηκαν όλες οι απορίες και δεν το σκέφτηκα πολύ. Άλλωστε ήταν τιμή και ευθύνη για μένα να παραμείνω στην ομάδα. Ήμουν πέρυσι ο αρχηγός της ομάδας και θεώρησα σωστό ότι πρέπει να οδηγήσω και εγώ το καράβι».

Ο πατρινός άσσος της ΑΕΚ μίλησε για τον προπονητή της Ένωσης Χόρχε Ελγκέτα και αν αυτός είναι το κλειδί για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.  «Υπήρξαμε συμπαίκτες το 2006. Έχει μεγάλη εμπειρία και πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα. Χρειαζόμαστε τέτοιες προσωπικότητες στον σύλλογο. Δεν ξέρω αν αποτελεί κλειδί για τη φετινή πορεία, αλλά είναι σίγουρο ότι μπορεί να μας οδηγήσει ψηλά».

Πολλά έχουν ειπωθεί για τη φετινή πορεία του τμήματος. Ωστόσο πλέον γίνονται οι κατάλληλες προσθήκες. «Η ομάδα με τις προσθήκες που έκανε και τις ανανεώσεις δείχνει ότι έχει υψηλούς στόχους. Αποκτήθηκαν καλοί παίκτες ,ενώ στην ομάδα έμεινε ο βασικός κορμός, κάτι που είναι σημαντικό. Ο φετινός στόχος μας πρέπει να είναι η είσοδος στην τετράδα, κάτι που δεν καταφέραμε πέρυσι».

Ενώ κλείνοντας την κουβέντα με τον Γιάννη Μαντέκα, το κεφάλαιο κόσμος είχε ξεχωριστή σημασία στην τοποθέτηση του. «Βιώσαμε πολλά πέρυσι με την παρουσία του κόσμου. Μας στήριξε στα καλά, αλλά και στα άσχημα. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ο κόσμος της ΑΕΚ. Τους θέλουμε και φέτος μαζί μας».

Πηγή: enwsi.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ