1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-05-2014 12:32

Δεν «ταξιδεύει» στην Ευρώπη η Κηφισιά

Η διοίκηση του Α.Ο.Κηφισιάς θα απαντήσει αρνητικά στην ΕΟΠΕ για την συμμετοχή της στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Σύμφωνα με την 3η θέση που έχει πάρει η Κηφισιά στο πρωτάθλημα θα είχε θέση στο CEV Cup.
Ωστόσο το Ζηρίνειο δεν έχει τις προϋποθέσεις που θέτει η CEV για τα γυμναστήρια οπότε ο ΑΟΚ είτε θα έπρεπε να βρει ένα νέο γήπεδο για να δώσει τους Ευρωπαϊκούς αγώνες είτε να κάνει μεγάλες αλλαγές στο Ζηρίνειο. Και οι δύο δρόμοι έχουν κόστος και η διοίκηση του ΤΑΑ αποφάσισε να θυσιάσει την ευρωπαϊκη συμμετοχή. Αυτό σημαίνει πως στο CEV θα πάει (εκτός απροόπτου) ο Φοίνικας Σύρου και πιθανότατα ο ΠΑΟΚ καθώς και ο Παμβοχαϊκός οδηγείται στην απόφαση να μην δηλώσει συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης.

2 σχόλια

  • Comment Link tisr21 Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014 09:52 posted by tisr21

    μια ερωτηση κανονικα τωρα δεν πρεπει να μπει η αεκ???? στο challeng ενοο εξω κηφισια και παμβοχαικος????

  • Comment Link βολλευμπολος Κυριακή, 18 Μαΐου 2014 20:30 posted by βολλευμπολος

    τοτε γιατι σκοτωνονται λες οι ομαδες ολο το χρονο λες και θα θυμαται κανενας οτι η κιφησια βγηκε 3 μετα απο 2χρονια ελεος η ελλαδιτσα ας δωσουν ολες οι εραστιτεχνικες ομοαδες χρηματα στον ολυμπιακο να τον βοηθησιουν να παρει το τσαμπιονς λιγκ τουλαχιστον να εχει ενα νοημα το ελληνικο βολλευ με τον μονο αξιο εκπροσωπο του ολοι οι αλλοι παιζουν απλα για να παιξον και να ριξουν καμια γκομενα.ελεος ρεεεεεεεεεεεεεε αδηστε το αμοιρο το βολλευ να παρει το δρομο τη καντινας να ησυχασει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ