1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-04-2014 23:30

Καζάζης: «Ματς-διαφήμιση για το βόλεϊ»

Για μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού να τελειώσει από σήμερα την υπόθεση πρόκριση στον τελικό, μίλησε ο τεχνικός του ΟΣΦΠ, Δημήτρης Καζάζης, ενώ δε δίστασε να αποθεώσει τις ομάδες για την ποιότητα της αναμέτρησης που πρόσφεραν στο κοινό.

«Ήταν ένα τρομερό και οριακό παιχνίδι. Είχε πολλές εναλλαγές συναισθημάτων. Ήταν μία διαφήμιση για το βόλεϊ. Ο Φοίνικας έκανε την υπέρβαση στο 14-12 του 5ου σετ. Εμείς δε μπορέσαμε να τελειώσουμε τον αγώνα. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση. Δεν είναι εύκολη η σειρά. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Μετά από τέτοιο ματς είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε αλλά πρέπει να το κάνουμε. Αυτό που μετράει είναι ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία. Ήταν συγκλονιστικό».

Μαρούλης: «Είμαστε για τα δύσκολα και το 'χουμε αποδείξει»


«Ηρωες είναι όλοι οι παίκτες. Δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα στο πόδι μου. Συγχαρητήρια στην Σύρο. Αγωνιστικά δε μπορώ να πω που κρίθηκε ο αγώνας γιατί ήταν ένα ματς με πολλές εναλλαγές και κρίθηκε σε μικρές λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει τον αγώνα νωρίτερα και ειδικά στο 4ο σετ που περιμέναμε τη Σύρο να νικήσει. Δεν το βάζουμε κάτω. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε για τα δύσκολα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ