1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-04-2014 23:28

Ανδρεόπουλος: «Επιτέλους... happy end»

Ανακουφισμένος από την εξέλιξη του παιχνιδιού απέναντι στον Ολυμπιακό, ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μίλησε για το ευτυχισμένο τέλος που πρόσμενε η ομάδα του και το αυριανό παιχνίδι.
«Ζήσαμε επιτέλους κι εμείς ένα happy and σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Το αξίζαμε. Το θέμα και το πήραμε. Δείχνουμε τη θέληση μας να πάμε στον τελικό. Πήραμε μια πολύ μεγάλη χαρά και δώσαμε την ευκαιρία στους συριανούς να αισθανθούν υπερήφανοι για την ομάδα τους. Σε αυτή τη σειρά των τελικών κάναμε ένα τραγικό παιχνίδι στον πρώτο ημιτελικό και αυτό μας κόστισε. Δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ. Θέλουμε την υπέρβαση. Το πιστεύουμε και μπορούμε. Έχουμε τις δυνάμεις για να δώσουμε και έναν ακόμα καλό αγώνα που θα μας δώσει την ισοφάριση ώστε να πάμε στο Ρέντη για πέμπτο αγώνα. Η νίκη αυτή θα μας τονώσει το ηθικό».

«Παίζαμε με πλάτη στον τοίχο»

Ο πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου Θάνος Τερζής είπε: «Δείξαμε ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη σε έναν αγώνα που παίζαμε με τη πλάτη στον τοίχο, ενώ ο Ολυμπιακός έπαιζε πιο ελεύθερα. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε περισσότερα. Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και το καταφέραμε. Αύριο μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο ματς και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε σε 2-2 τις νίκες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ