1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2014 23:17

Καλμαζίδης: «Παλεύουμε με τον εαυτό μας»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε πως η ανατροπή στο παιχνίδι με τον Άρη θα βοηθήσει την ομάδα του για την συνέχεια των πλέι άουτ.

«Δυστυχώς για άλλη μία φορά επιβεβαιώνομαι ότι αυτά τα ματς έχουν πολύ ένταση και κακή ποιότητα παιχνιδιού. Από την άλλη εάν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα θα πρέπει να μπορείς να το διαχειριστείς. Κάναμε έστω και δύσκολα την πρώτη νίκη. Το πιο θετικό είναι ότι τελειώσαμε καλά. Το επόμενο παιχνίδι είναι εντός έδρας με τη Νίκη. Το δυνατό τελείωμα που είχαμε σήμερα θα μας βοηθήσει για τον αγώνα με τη Νίκη τη Μεγάλη Τετάρτη. Θα έχει επίσης πολύ ένταση και πρέπει να το κερδίσουμε. Παλεύουμε με τον εαυτό μας. Ο κόσμος μας βοηθούσε συνέχεια σε όλο τον αγώνα και ειδικά στα δύο πρώτα σετ που ήμασταν κακοί. Εκεί τον χρειαζόμαστε».

Μπέλος: «Το μαχαίρι στο κόκκαλο»

 «Καταφέραμε να γυρίσουμε τον αγώνα από 0-2. Όταν σου φτάνει το μαχαίρι στο κόκκαλο πρέπει να αντιδράσεις. Θα έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση από την αρχή αλλά το άγχος και η πίεση μας κατέβαλε. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα αντέδρασε και γύρισε έναν αγώνα που φαινόταν χαμένος. Είναι μια παλικαρίσια νίκη. Μπράβο στα παιδιά και στον κόσμο. Με τη Νίκη είναι ένα ακόμα δύσκολο ματς. Το σημαντικό είναι να κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και να πάρουμε νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ