1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2014 23:06

Κουζούνης: «Πάμε για την Ευρώπη»

Εκ των πρωταγωνιστών του Παμβοχαϊκού, ο Παύλος Κουζούνης, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο volleynews.gr για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, και τη συνέχεια κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε και μια μικρή αποτίμηση των πεπραγμένων όλη τη σεζόν.
«Η χρονιά για μας δεν ξεκίνησε καλά, μετά τις αλλαγές των προπονητών και κάποιων παικτών, καταφέραμε και βγάλαμε τον πραγματικό μας εαυτό. Εγώ πάντα πίστευα στην ομάδα, δεν έχουμε καμία σχέση αγωνιστικά με τις ομάδες που βρισκόμασταν κοντά στη βαθμολογία. Νικήσαμε την ΑΕΚ, μια πολύ καλή ομάδα, που κατέληξε πέμπτη στο πρωτάθλημα, αυτό λέει πολλά, τώρα κοιτάμε να νικήσουμε και τον ΠΑΟΚ τώρα και να καταφέρουμε να πάρουμε την 5η θέση και να βγούμε στην Ευρώπη. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς άγχος, εμάς το άγχος μας ήταν να αποφύγουμε τα πλέι άουτ, το καταφέραμε κι αυτό παίζοντας πάρα πολύ καλά, παρά τις δυσκολίες, είμαστε μια ομάδα πάρα πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες, και νομίζω τις τελευταίες τρείς βδομάδες το δείχνουμε αυτό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ