1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-04-2014 22:16

Αρσενιάδης: «Δεν παίζουν ρόλο οι έδρες»

Στην εξαιρετική επίθεση του Εθνικού, και το μπλοκ της ομάδας του που δε λειτούργησε, εστίασε τους λόγους της ήττας ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης.
Αρσενιάδης: «Δε νομίζω όχι ότι δεν πήγε καλά το παιχνίδι για μας, παίξανε κι οι δύο ομάδες καλά, και ο Εθνικός έπαιξε καλύτερα. Τρομερή επίθεση, δε μπορέσαμε να τους σταματήσουμε, χωρίς να παίξουμε άσχημα. Παίξαμε κι εμείς καλά στην επίθεση, δεν αποδώσαμε στο μπλοκ, κι εκεί έγινε η διαφορά. Συγχαρητήρια στον Εθνικό, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Δε μας ενδιαφέρουν οι έδρες, εγώ το είχα πει εξαρχής ότι οι έδρες δεν παίζουν ρόλο. Ότι παίζουμε μέσα το παίζουμε κι έξω, και δε νομίζω ότι μας επηρεάζουν οι έδρες. Σ' ένα ολόκληρο πρωτάθλημα έχουμε παίξει καλύτερα εκτός έδρας. Μόνο τους διαιτητές ίσως επηρεάσει μια έδρα και υποπέσουν σε κάποια λάθη. Ξέρουμε γιατί χάσαμε, αλλά δεν έχουμε πολύ χρόνο να το διορθώσουμε. Θα δούμε αύριο πως θα είμαστε. Μεγάλο πρωτάθλημα ακόμα...»

1 σχόλιο

  • Comment Link Rossonero Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 08:01 posted by Rossonero

    με 4 ασσους απο σερβίς του ανδρεάδη σε 1 σετ δεν το λες και καλά...η υποδοχή ήταν μέτρια για τα επίπεδα σας και το μπλοκ ανύπαρκτο, άλλαξε λίγο με την είσοδο μουρούση αλλά και πάλι ήταν λίγο... μακάρι απόψε να παίξει καλύτερα κ με λιγότερα λάθη κ να κερδίσει....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ