1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-04-2014 21:58

Μουστακίδης: «Πρωτόγνωρη κατάσταση για μας»

Ο Εθνικός κατάφερε στο ξεκίνημα της σειράς με την Κηφισιά να νικήσει και να κάνει το μπρέικ, και ο τεχνικός του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης, μίλησε για το προβαδισμα που πήρε η ομάδα του, αλλά και για τη συνέχεια της σειράς.

«Σπάσαμε το πλεονέκτημα, άλλα αυτό δε σημαίνει τίποτα. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας, πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο σοβαροί που ήμασταν και σήμερα. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, και γενικά τώρα μπαίνουμε σε μια διαδικασία, η οποία για μας είναι πρωτόγνωρη. Δεύτερη φορά στα πλέι οφ, πρέπει να προσέξουμε και πάνω απ' όλα να δείξουμε ψυχικά αποθέματα. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί πράγματι ήταν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δε σημαίνει και τίποτα, αν δεν έχει συνέχεια. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, και πράγματι το δεύτερο παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από το πρώτο. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να ηρεμήσουμε, και να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι στην άκρη. Για μένα οι έδρες δε μετράνε, είναι τόσο κοντά οι ομάδες, που οι έδρες δε μετράνε»

Σιδηρόπουλος: «Να τελειώσουμε τη σειρά γρήγορα»

«Όντως ήταν μεγάλη νίκη, ήταν σημαντική νίκη, το πρώτο βήμα. Τα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ είναι πολύ σημαντικά, δίνουν ψυχολογία στο νικητή. Όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Καλή εμφάνιση, αλλά μέχρι εκεί, αύριο θα δούμε, είναι διαφορετικό ματς, και βλέπουμε. Δεν ξέρω που θα τελειώσει η σειρά, αρκεί να είμαστε νικητές. Θέλουμε να κερδίσουμε και αύριο, και να τελειωσουμε τους ημιτελικούς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, όπως όλες οι ομάδες στοχεύουν σε αυτό το επίπεδο, κι εν όψει των τελικών, γιατί υπάρχει και μεγάλη κούραση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ