1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-04-2014 02:20

Γιάννης Μέλκας: «Μόνο κέρδος από την αύξηση»

Θετικός στο ενδεχόμενο της αύξησης των ομάδων στη Volleyleague εμφανίστηκε ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου, Γιάννης Μέλκας, ο οποίος μίλησε και για την ανάγκη που έχει η ομάδα του για νίκη κόντα στον Άρη
«Είναι δύσκολη η παραμονή μας αλλά θα το παλέψουμε. Είχαμε νικήσει τον Άρη σπίτι του με τον Φίνο προπονητή και τώρα ξαναγυρίζει. Πάντα οι αλλαγές προπονητών βοηθούν ψυχολογικά τις ομάδες. Θα γίνει δυνατό ματς. Θέλουμε πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί να είμαστε τελευταία αλλά το ευχαριστιόμαστε. Πολλές φορές το ταξίδι είναι καλύτερο από τον προορισμό».

Ο Μέλκας είπε για την αύξηση των ομάδων σε 14 στην Volleyleague: «Μόνο κέρδος μπορεί να υπάρξει από αυτή την αύξηση. Δε μιλάω ως προπονητής της Νίκης. Και να μην ήμουν το ίδιο θα έλεγα. Εγώ μάλιστα, θα πρότεινα η σεζόν 2014-15 να γίνει με 14 ομάδες, δηλαδή, να μην υποβιβαστεί κανείς και να ανέβουν δύο από την Α2 και μετά να πέφτουν τρεις και να ανεβαίνουν τρεις όσοι και οι όμιλοι της Α2 η οποία πρέπει να αναβαθμιστεί και να φτάσει πιο κοντά στην Volleyleague».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ