1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-04-2014 01:28

Γιάννης Καλμαζίδης: «Πιο σημαντική η ποιότητα»

Το ενδεχόμενο της αύξησης των ομάδων στη Volleyleague δεν βρήκε σύμφωνο τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Καλμαζίδη που παραλληλα μίλησε για ματς φωτιά απέναντι στην Παναχαϊκή.
«Θα ήθελα ο αγώνας με την Παναχαϊκή στην Πάτρα να είναι πιο πίσω στο πρόγραμμα. Μετά δεν έχουμε πρόβλημα γιατί έχουμε τρία συνεχόμενα ματς στην έδρα μας. Όλα παίζουν το ρόλο τους. Σίγουρα θα είναι ένα ματς φωτιά αλλά όπως και στον αγώνα που δώσαμε στη Μίκρα κρατήσαμε σωστή τακτική και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θα περάσουμε δύσκολα αλλά εάν πάρουμε καθαρή νίκη τότε θα κάνουμε μεγάλο βήμα για την παραμονή. Στην ομάδα μου υπήρχει κούραση. Εκτός από την πίεση και την ένταση έχουμε συνέχεια μετακινήσεις και αυτό μας επιβαρύνει».

Ο Καλμαζίδης αναφέρθηκε και στην πρόταση της Παναχαϊκής για αύξηση των ομάδων: «Δε με βρίσκει σύμφωνο η αύξηση των ομάδων. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Θα πρέπει να γίνει η μείωση και να γίνει πρωτάθλημα με 8 ή 10 ομάδες που θα είναι πολύ δυνατές με την προϋπόθεση πως θα αναβαθμιστεί και η Α2 ώστε να μην υπάρχει χαοτική διαφορά. Πρέπει να κάνουμε κάτι οργανωμένα και να κοιτάμε μπροστά και να μην έχουμε στο νου μας μόνο το σήμερα. Πιο σημαντική είναι η ποιότητα από την ποσότητα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ