1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-04-2014 15:36

Σε απολογία ο Πρωτοψάλτης

Οι δηλώσεις του Θανάση Πρωτοψάλτη για τη διαιτησία στον αγώνα του Α.Ο.Κηφισιάς με τον Εθνικό στην Αλξανδρούπολη, θεωρήθηκαν προσβλητικές από την αθλητική δικαστίνα της ΕΣΑΠ και ο διεθνής ακραίος, όπως και η ομάδα του κλήθηκαν σε απολογία.



Η ανακοίνωση

«To Moνομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ (ΜΠΔΟ/ΕΣΑΠ) καλεί το Τ.Α.Α. Α.Ο.Κηφισιάς και τον αθλητή του Θανάση Πρωτοψάλτη: Μέχρι την Παρασκευή 04/04/2014 (13.00) να απολογηθουν με έγγραφα απολογητικά υπομνήματα επώπιον της προέδρου του (ΜΠΔΟ/ΕΣΑΠ) σχετικά με δηλώσεις που έκανε o αθλητής στην τηλεοπτική εκπομπή της NOVA «Στο Φιλέ» την Τρίτη 1 Απριλίου και παραπέμπονται ως δυσφημιστικές για το άθλημα σύμφωνα με το άρθρο 49 περί δυσφήμισης του αθλήματος».

Οι δηλώσεις Πρωτοψάλτη: «Δυστυχώς η τελευταία μπάλα που ήταν μέσα, δόθηκε άουτ και ο δεύτερος διαιτητής πρέπει να ντρέπεται. Σκοτωνεσαι κάθε φορά στο γήπεδο και έρχεται ο κάθε τυχαίος να κάνει ό,τι θέλει. Δεν το δέχομαι».

11 σχόλια

  • Comment Link zaxaris Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 16:34 posted by zaxaris

    Θανάση εάν δεν ήσουν τόσο καλό παιδί και τόσο παικταράς δεν θα σχολίαζε όλος ο κόσμος του βόλεϊ για σένα...ένα θα σου πω :
    ΣΕ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ

    Είσαι φίλος μου

  • Comment Link nisteri Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 07:55 posted by nisteri

    Ελεος πια μ'αυτον τον κ.Ιωαννιδη,αυτοι που τον αξιολογουνε δεν βλεπουνε τα 'χειρουργεια'που κανει σε ολους τους αγωνες στην Αλεξανδρουπολη?Εχει επιλεξει η ανυπαρκτη αυτη Κεδ να εχει τρεις διαιτητες-η δυο αμφιβολου ποιοτητας-απο τον Εβρο και πολης με ιστορια και με επιτυχιες στο χωρο του βολλευ να μην εχουνε ουτε ΕΝΑΝ βλεπε Πατρα,Λαμια κλπ.Και τελος το τραγελαφικο ειναι οτι τον κανανε και διεθνη τρομαρα τους!

  • Comment Link volleymaniac Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 07:11 posted by volleymaniac

    ...και φυσικά ο κολλητός του Αρχιδιαιτητή Γεωργουλέας, περνά στο απυρόβλητο!! Τον περιμένει ο Παναγιώτης να του κάνει ότι του έκανε και στη Λαμία!!!

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 05:26 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Προτείνω νά ΕΚΤΛΕΣΘΕΙ ό Πρωτοψάλτης !!. Νά εκτελεσθεί μπάς καί εξυγειανθεί τό Ελληνικό βόλλευ.. Καί νά αναλάβουν ενεργότερο ρόλο στά πράγματα όσοι βρίζουν τίς ΜΑΝΕΣ τών αθλητών από τήν εξέδρα, καί πετούν στό κεφάλι νερό γιά νά τούς δροσίσουν !!.
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

  • Comment Link VOLLEY1993 Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 05:24 posted by VOLLEY1993

    Κύριοι της ΚΕΔ αν θέλετε να κρατήσετε την αξιοπιστία σας ...οση τουλάχιστον σας έχει απομείνει ....να αποκλείσετε απο τα υπόλοιπα παιχνίδια τον κύριο ΙΩΑΝΝΙΔΗ και το σινάφι του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ