1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-04-2014 18:16

14 ομάδες στην Volleyleague!

Σε συμφωνία που θα αλλάξει τον χάρτη των Εθνικών πρωταθλημάτων ανδρών κατέληξαν η ΕΣΑΠ και η ΕΟΠΕ. Σε συνάντηση που είχαν το πρωί στα γραφεία της ομοσπονδίας ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος συμφώνησαν στην αύξηση των ομάδων της Volleyleague ΟΠΑΠ από την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Οι δύο άνδρες είχαν την πρώτη τους επαφή στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΠΕ πριν 10 ημέρες στην Χαλκίδα, ενώ την προσεχή Δευτέρα υπάρχει και η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ όπου αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για αλλαγή καταστατικού περί αύξησης των ομάδων.

Ο Ταρνατόρος έχει να κάμψει τις αντιδράσεις ορισμένων ΤΑΑ που θεωρούν πως τα έσοδα από τον OΠΑΠ και τη NOVA θα κατακερματιστούν σε 14 κομμάτια αντί για 12 και ως εκ τούτου θα μειωθούν, ενώ θα αυξηθούν τα οδοιπορικά καθώς θα προστεθούν δύο περισσότερες μετακινήσεις.

Από την άλλη, όμως, η ΕΣΑΠ θα έχει ένα πιο ελκυστικό προϊόν ενόψει της εισόδου του πρωταθλήματος στο ηλεκτρονικό «στοίχημα» του ΟΠΑΠ, ενώ θα αυξηθεί κι άλλο ο ανταγωνισμός. Να σημειωθεί πως την αύξηση των ομάδων έχει ζητήσει από την περσινή σεζόν και η NOVA ώστε να έχει περισσότερους αγώνες στο προϊόν της.

Ανοικτό είναι το θέμα ποιες ομάδες θα πάρουν τις δύο επιπλέον θέσεις με την ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ να διαφωνούν καθώς η πρώτη θέλει να κρατήσει στην κατηγορία τις δύο τελευταίες ομάδες της σεζόν γλιτώνοντας για εφέτος τα πλέι άουτ, ενώ η ομοσπονδία θέλει να ανεβάσει τέσσερις ομάδες από την εφετινή Α2 ανδρών γλιτώνοντας στην Β΄ φάση των μπαράζ, δηλαδή, να ανέβουν οι πρωταθλητές και η καλύτερη δεύτερη των τριών ομίλων.

Θετικό είναι επίσης πως ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ συμφώνησαν στην αναβάθμιση του θεσμού του Κυπέλλου, ενώ η ΕΟΠΕ για πρώτη φορά συζητάει να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο για την ομάδα που κατακτά το Λιγκ Καπ αλλά όλα αυτά θα ισχύσουν από τη σεζόν 2014-15.

Σε λίγο περισσότερο ρεπορτάζ για τη συμφωνία μεταξύ ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ... Πατήστε: ΕΔΩ

1 σχόλιο

  • Comment Link Μάκης Σουφλί Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 19:17 posted by Μάκης Σουφλί

    πλάκα πλάκα η ιδεα μονο για φαρσα δεν ειναι . μακαρι να το σκεφτονταν οι "υπεύθυνοι" θα ειχαμε 4 αγωνιστικες περισσοτερες στην α1 και μικροτερη α2 . Μακάρι να γυρίσει η ορεστιαδα στην α1 . ο κόσμος εδω περιμενει πως και πως να παει στο γηπεδο για να δει α1

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ