1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2014 22:45

Καλμαζίδης: «Είμαστε ακόμα πολύ μακριά από την 8άδα»

Την ανωτερότητα της Κηφισιάς τόνισε ο Γιάννης Καλμαζίδης σε δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε και για την συνέχεια του πρωταθλήματος λέγοντας χαρακτηριστικά «η οχτάδα είναι ακόμα πολύ μακριά».
«Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε, η Κηφισιά έχει μια πολύ μεγάλη δυναμική, είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος, έπαιξε τελικό Κυπέλλου την περασμένη βδομάδα, είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, δεν καταφέραμε να τους κάνουμε ζημιά. Στόχος παραμένει να σωθούμε, τώρα πως θα γίνει αυτό θα το δούμε, μένουν δύο παιχνίδια και θεωρώ ότι η οκτάδα είναι ακόμα πολύ μακριά».

2 σχόλια

  • Comment Link Pamvo fan Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 15:55 posted by Pamvo fan

    Καλησπέρα σας.
    Δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει αν ο φίλος που έγραψε για τους φιλάθλους του ΠΑΟ, ειναι παο(προφανώς ειναι)αλλα με ενδιαφέρει που το γράφει.
    Εγω φίλε θα σε επιβεβαιώσω, και για πολλοστή φορα θα πω οτι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πέρυσι μέσα στο βραχατι έβρισαν την ζωντανή ιστορία του βολλευ του ΠΑΟ τον πάντα λέγοντα.
    Δεν μου κανει εντύπωση αυτα που έγραψες.
    Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν και για τον γαύρο βέβαια.

  • Comment Link ΠΡΑΣΙΝΟΣ Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 22:07 posted by ΠΡΑΣΙΝΟΣ

    ΚΥΡΙΕ Καλμαζίδη.Δέν καταφέρατε νά κάνετε ζημιά, όπως λέτε, στήν αντίπαλη ομάδα τού ΑΟΚ,πού σήμερα μάλλιστα ήταν μετριότατη.
    Δέν τά κατάφεραν όμως ούτε οί οργανωμένοι οπαδοί τού ΠΑΟ,οί γνωστοί"στρατοί" τών μεγάλων ομάδων,νά βοηθήσουν ΕΥΠΡΕΠΩΣ τήν ομάδα.Τό ΜΟΝΟ πού κατάφεραν ήταν νά ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ στό όνομα αυτού τό μεγάλου συλλόγου, κάτι γιά τό οποίο ΔΕΝ είστε εσείς υπεύθυνος.
    Κύριοι εκεί στόν ΠΑΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΠΑΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ "ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ" πού βρίζουν χορωδιακά οικογένειες αντιπάλων παιχτών,πού βρίζουν χυδαία ολόκληρη τήν αντίπαλη ομάδα,πού πετούν νερά σέ παίχτη αντίπαλο πού πάει στό σερβίς.
    Κρατήστε αυτούς τούς στρατούς γιά τά γήπεδα ποδοσφαίρου πού τούς έχετε πιό πολύ ανάγκη, καί μήν τούς χρησιμοποιείτε στό βόλλεϋ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΘΆ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    Καί πρός αποφυγή περεξηγήσεων υπογράφω.
    ΠΡΑΣΙΝΟΣ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ