1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2014 22:41

Αρσενιάδης: «Χαιρόμαστε αυτό που ζούμε»

Συγχαρητήρια στους παίχτες του έδωσε ο Κώστας Αρσενιάδης μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός της Κηφισιάς έδωσε τα εύσημα στον Νίκο Κούνα που ήρθε από τον πάγκο ενώ κράτησε για άλλη μια φορά κράτησε χαμηλούς τους τόνους ενόψει των πλέι οφ.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και ιδιαίτερα στον Νίκο τον Κούνα, ο οποίος ήρθε τελευταία στιγμή από τον πάγκο, για να αντικαταστήσει το Σόουζα και τα πήγε περίφημα, έπαιξε πολύ μυαλωμένα. Χαιρόμαστε. Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε το Ζηρίνειο με υπεράριθμους θεατές, χαιρόμαστε αυτό που ζούμε, αλλά χτίζουμε και για το μέλλον, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό εν όψει της επόμενης χρονιάς. Στο δύσκολο σημείο βοήθησαν οι αλλαγές και του Μουρούτη και στο σέρβις. Συγχαρητήρια και στον ΠΑΟ. Θεωρώ ότι οι δύο επόμενες αγωνιστικές θα είναι πολύ δύσκολο. Η ομάδα δεν στοχεύει επ ουδενί στο πρωτάθλημα. Δεν γίναμε ξαφνικά υπερομάδα, και ένα μέρος στην επιτυχία αυτής της ομάδας οφείλεται στο ότι ήμασταν μέχρι στιγμής το αουτσάιντερ, κι αυτό θέλω να συνεχιστεί. Θέλω να βλέπουμε παιχνίδι παιχνίδι, και γνωρίζωότι όλες οι ομάδες στα πλέι οφ θέλουν εμάς να συναντήσουμε, κι αυτό μας κάνει σίγουρα αουτσάιντερ».

Πρωτοψάλτης: «Δεν κοιτάμε μακριά»

Ήταν μια νίκη που θέλαμε, καθότι προερχόμασταν από μια ήττα Κυπέλλου, καταφέραμε να κάνουμε το 3-0 με ενέργεια, ο ΠΑΟ ήταν πολύ πιεστικός, στις λεπτομέρειες κρίθηκαν τα σετ, και χαίρομαι που ήμασταν εμείς τελικά οι νικητές. Δεν κοιτάω πιο μακριά από την Αλεξανδρούπολη.

Για τα συνθήματα: «Αυτά υπάρχουν στον αθλητισμό σε κάθε ομάδα, σε κάθε παίχτη. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο, έτσι είναι ο αθλητισμός».

Νικολάκης: «Καλύτεροι με Εθνικό»

«Θεωρώ ότι η σημερινή εμφάνιση δεν ήταν αντιπροσωπευτική της ποιότητας μας και του τι έχουμε δείξει μέχρι στιγμής, καταφέραμε ωστόσο να πάρουμε τη νίκη, που μας κρατάει ψηλά στη βαθμολογία, έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς στον Εθνικό, μπορεί να κρίνεται ένα πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Όσο για το σημερινό ματς, θεωρώ ότι ο Παναθηναικός, λόγω ίσως πίεσης, έκανε κάποια λάθη, δεν ήμασταν εμείς ιδιαίτερα καλοί. Δεν νομίζω ότι βγάλαμε κούραση στο τρίτο σετ, παρά ότι χάσαμε το ρυθμό μας, βιαστήκαμε να τελειώσουμε το ματς και κάναμε κάποια λάθη, νομίζω δεν ήμασταν συνολικά καλοί, είχαμε και χαμηλή επίθεση, και σ’ αυτό συμμετέχει όλη η ομάδα. Ελπίζω την επόμενη βδομάδα να είμαστε καλύτεροι, γιατί μ ‘ αυτή την εμφάνιση δε μπορούμε να κοιτάμε πιο ψηλά».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΚΑΦΡΟΣ Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 21:17 posted by ΚΑΦΡΟΣ

    Ακόμη μία φορά ΜΠΡΑΒΟ σέ όλους σας. Διοίκηση, κόουτς,παίχτες.Συνεχίστε έτσι μέχρι τέλους.
    Θαννάση ΜΕΓΑΛΕ, χρωστάς ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στούς καλούς αυτούς "φιλάθλους" πού κάθε φορά πού πλησίαζες τό σερβίς σέ εμψύχωναν μέ συνθήματα(έτσι λένε τή χυδαιολογία τώρα)γιά τήν οικογένειά σου, καθώς καί ακόμη ένα μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σ'αυτούς τούς υπέροχους "ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ" πού στερήθηκαν τό νερό τους γιά νά τό πετάξουν σέ σένα νά δροσιστείς. Μπράβο σου πού τούς τό ανταπόδωσες καί μέ τό παραπάνω.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ