1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-03-2014 17:49

Μανώλης Δημητριάδης: «Δεν πάμε για ταξιδάκι στη Σύρο»

Μπορεί η Λαμία να έχει εκπληρώσει τον στόχο της παραμονής και θα βρίσκεται στην 6η θέση της Volleylegue, ωστόσο ο αρχηγός της ομάδας τόνισε ότι θα διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στον Φοίνικα Σύρου.

Η ομάδα μου κατάφερε το στόχο της παραμονής και ήδη βρίσκεται στην 6η θέση. Θέλουμε μία ακόμα νίκη με έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Φοίνικας Σύρου για να μας ανεβάσει κι άλλο τη ψυχολογία ενόψει των πλέι οφ. Ξέρουμε ότι η Σύρος μέσα στην έδρας της έχει ελάχιστες ήττες, είναι έμπειρη ομάδα κι έχει παίκτες που είναι χρόνια στην Α1 και ξέρουν καλά το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε άγχος, αλλά σίγουρα δεν θα πάμε για ταξιδάκι».
«Έχει και αδυναμίες»

Ο ακραίος της Λαμίας Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε: «Από τη στιγμή που εξασφαλίσαμε και την 8άδα θα πρέπει να πάμε χωρίς άγχος, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε ότι μας αναλογεί. Ο Φοίνικας Σύρου είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά όπως είναι λογικό έχει και αδυναμίες και θέλουμε να χτυπήσουμε πάνω σε αυτές. Η Σύρος είναι μία ομάδα η οποία αν βγάλει υποδοχή είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ