1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-03-2014 17:17

Γιώργος Σφενδυλάκης: «Δεν πρέπει να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα»

Προερχόμενος από την Λαμία, ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου, Γιώργος Σφενδυλάκης τόνισε της δυσκολίες που θα έχει το μεταξύ τους παιχνίδι.
«Όλα αυτά τα χρόνια που αγωνιζόμουν στη Λαμία θυμάμαι ότι η ομάδα είχε καλή παράδοση στη Σύρο, πάντα δυσκόλευε τον Φοίνικα και έχει πάρει κάποιες σημαντικές νίκες εδώ. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αύριο, δεν πρέπει να τους δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα να πιστέψουν σ' ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να μπούμε από την αρχή του αγώνα πολύ δυνατά και να πάρουμε καθαρή νίκη την οποία χρειαζόμαστε πάρα πολύ.
Η Λαμία είναι μία εξαιρετική ομάδα φέτος, αλλά όχι τόσο καλή όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της. Η πρώτη θέση δεν εξαρτάται πλέον από εμάς. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια που απομένουν ώστε σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, ειδικά στα ντέρμπι που υπάρχουν, να μπορέσουμε να πάρουμε όσο καλύτερη θέση γίνεται».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ