1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2014 23:24

Δεληκώστας: «Συγχαρητήρια στους παίχτες μου»

Συγχαρητήρια στους παίχτες του έδωσε μετά την νίκη επί του Εθνικού Κώστας Δεληκώστας.
«Έχουμε καλύτερη ψυχολογία εντός έδρας, κάτι που φαίνεται και από το σερβις.  Μπράβο στα παιδιά γιατί δείχνουν ότι καταλαβαίνουν την φιλοσοφία μου. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Παίζουμε καλά τώρα και θα το έχω βάρος αν δεν πάρουμε πόντο»
 
Για Μουστακίδη - Ανδρεάδη: Ο Θανάσης είναι αδερφός, ο Ανδρέας γιος κάνω έκληση να βρεθούν και να τα βρουν. Αυτό είναι μονόδρομος, ο Εθνικός πρέπει να παλέψει για το πρωτάθλημα».
 
Ριζόπουλος: «Δεν είναι μία απλή νίκη»
 
«Στόχος είναι να κάνουμε κάτι περισσότερο από την οχτάδα. Θέλουμε α μπούμε στην εξάδα. Ο Εθνικός έχει δύο όπλα. Τον Ράιτς και τον Μιγιαήλοβιτς. Θέλουμε τα σταματήσουμε το σερβις και παίξουμε καλό μπλοκ άμυνα. Δεν είναι μια απλή νίκη. Είναι νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο, που τον ρίξαμε από την πρώτη θέση. Μακάρι να βγω MVP, μου τον χρωστούν. Είχα πάρει 11 άσοους με Παναχαϊκή, κάτι που δεν είναι εύκολο. Σε κάθε αγώνα, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, θα μπρούσαμε να είμαστε ψηλότερα.  Αν στα εκτός έδρας ήμασταν πιο προσεκτικτοί, ίσως να ήμασταν εμείς η έκπληξη του πρωταθλήματος».
 
Για το πρωτάθλημα: «Είναι ένα από το πιο δυνατά πρωταθλήματα. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Θεωρώ φαβορί είναι ο Ολυμπιακός γιατί στο τέλος η φανέλα θα μιλήσει». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ