1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2014 22:38

Φλαούνας: «Εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του, για την απόδοση και τη νίκη, μοίρασε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Άκης Φλαούνας:

«Το ματς ήταν πιο δύσκολο από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι καλά διαβασμένοι και με μεγάλη συγκέντρωση και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας δημιουργήσει προβλήματα. Παρά τις απουσίες μας (σημ: Πέτρογλου, Παπαδόπουλος, Αλεξίου) παίξαμε πολύ καλά, μετριάσαμε τα λάθη μας και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Με τη νίκη αυτή παραμένουμε στο κυνήγι της 4αδας και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο ματς τις πιθανότητες μας» είπε στις δηλώσεις του.

 

Ρουμελιωτάκης: Πάντα στις επάλξεις για την ομάδα

Ο άνθρωπος που κλήθηκε να αναπληρώσει το κενό του Πέτρογλου, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και για την εμφάνιση που έκανε η ομάδα. Δείξαμε αυτοσυγκέντρωση από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο και φτάσαμε σε άνετη νίκη, που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά Εγώ είμαι πάντα διαθέσιμος κι όποτε με χρειάζεται η ομάδα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο εαυτό μου. Αυτό έκανα και σήμερα που έπαιξα βασικός. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Σημασία όμως έχει η νίκη της ομάδας»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ