1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
23-02-2014 18:18

Τόρρες:«Τώρα κοιτάμε το Κύπελλο»

Στο volleynews.gr μίλησε ο Τζούλιαν Τόρρες  μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με το Φοίνικα Σύρου. Ο 33χρονος κεντρικός της Ένωσης σχολίασε το παιχνίδι, ενώ τόνισε πως το Κύπελλο θα είναι μία πολύ ωραία εμπειρία με όποια ομάδα κι αν αγωνιστούν. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Παλέψαμε κι εμείς κι εκείνοι αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν υπέρ τους γιατί έπαιξαν λίγο καλύτερα. Μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αφού ήμασταν μπροστά με 2-1, αλλά δεν καταφέραμε στο τέταρτο σετ και φτάσαμε στο τάι μπρέικ. Εκεί είναι θέμα τύχης, μπορεί να έχεις ανεβάσει ρυθμούς στο τέταρτο σετ κι εκεί να πέσεις.

Τώρα κοιτάμε το Κύπελλο. Είναι πολύ ωραίο που βρισκόμαστε ξανά σε ένα φάιναλ φορ. Κανείς δεν ξέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας. Για εμένα ένας αγώνας με τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ ενδιαφέρων για το κοινό. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς υποστηρικτές, και θα γινόταν ένα επίσης ωραίο παιχνίδι. Η Κηφισιά από την άλλη διανύει μία εξαιρετική περίοδο, και το μόνο σίγουρο ότι το φάιναλ φορ θα είναι πολύ ωραίο για όλες τις ομάδες». 

 

Φιορέλα Μάλο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ