1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
23-02-2014 15:27

Τακουρίδης:«Δείξαμε μεγαλύτερη θέληση και κερδίσαμε» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε ο Γιάννης Τακουρίδης μετά τη νίκη του Φοίνικα επί της ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ. Ο κεντρικός της ομάδας της Σύρου, ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης δήλωσε πως και οι δύο μπορούσαν να πάρουν το παιχνίδι, αλλά ο Φοίνικας έδειξε παρισσότερη θέληση. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Ήταν ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι. Νομίζω ότι μέσα στο γήπεδο φάνηκε ότι βγήκε η κούραση και των δύο ομάδων. Η ΑΕΚ παίζει ένα βόλεϊ πολύ καλού επιπέδου εδώ και ενάμιση μήνα, από το Λιγκ Καπ και μετά. Εμείς είχαμε κάποιες απουσίες οι οποίες επιβάρυναν κάποιους παίκτες παραπάνω στην προπόνηση κι αυτό μας βγήκε στο παιχνίδι. Απ’ εκεί και πέρα, ειδικά προς το τέλος, δείξαμε μεγαλύτερη θέληση για το αποτέλεσμα και καταφέραμε να πάρουμε δύο πολύτιμους βαθμούς.

Οι δύο πρώτες θέσεις έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα γιατί θα έχουν το αβαντάζ της έδρας. Απ εκεί και πέρα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να διαλέξει εύκολα ποιον θέλει αντίπαλο από τις τέσσερεις πρώτες ομάδες. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας και θα δούμε τι θα κάνουμε».

 

Φιορέλα Μάλο

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ