1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-02-2014 01:16

Φλαούνας: «Όλα για το Κύπελλο»

Στον τραυματισμό του Παγιάν στάθηκε ο Άκης Φλαούνας που έγινε σε πολύ άσχημο χρονικό διάστημα, ενώ τόνισε πως η ΑΕΚ θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου.
«Μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από το ματς. Δυστυχώς μας στοίχισε ο τραυματισμός του Παγιάν στο τέταρτο σετ. Έγινε σε ένα κρίσιμο σημείο. Επέστρεψε βεβαίως στο ματς αφού πήραμε το πράσινο φως από τον γιατρό αλλά ήταν φανερό πως ήταν επηρεασμένος. Στο τάι-μπρέικ δεν είχαμε φρεσκάδα για να το χτυπήσουμε. Τα συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια έπαιξαν το ρόλο τους. Οι στόχοι δεν αλλάζουν. Θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο και στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Να παίζουμε πάντα δυνατά και όποια ομάδα μας κερδίζει να το κάνει με ιδρώτα».

Ο πασαδόρος της ΑΕΚ Nτούσκο Νοβοσέλατς τόνισε για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι η κούραση από τα συνεχή παιχνίδι επηρέασε την απόδοσή της ομάδας. Ιδιαίτερα στην επίθεση. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και από την άλλη η Σύρος έπαιξε πολύ καλά. Της αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς δεν το βάζουμε κάτω. Έχουμε στόχους και θα τους κυνηγήσουμε». 

Ο διαγώνιος της ΑΕΚ Χόρχε Παγιάν είπε για τον τραυματισμό του: «Γύρισε το πόδι μου στη φάση με τον Λάππα. Ξεκουράστηκα λίγο στον πάγκο και ξαναμπήκα στο ματς αλλά πονούσα. Προσπάθησα, δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο. Θα κάνω εξετάσεις και θα δούμε τι έχει συμβεί»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ