1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-02-2014 01:13

Τακουρίδης: «Δεν αρκεί η τετράδα, ο στόχος είναι άλλος»

Η τετράδα εξασφαλίστηκε για τον Φοίνικα Σύρου και πλέον βάζει... πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματς, όπως τόνισε ο κεντρικός, Γιάννης Τακουρίδης
«Συγχαρητήρια  αξίζουν στον Σφενδυλάκη.  Στον πρώτο γύρο δεν πήρε πολλές ευκαιρίες και τώρα κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Πελεκούδα. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνει. Η δουλειά του κεντρικού είναι να πάρει τον πόντο στην δύσκολη φάση. Ένας πόντος στην κόντρα μετράει για δύο και σε αυτό τα πήγαμε καλά. Τα ψέματα τελείωσαν. Δεν υπάρχει μόνο η τετράδα. Ο στόχος είναι άλλος και το ξέρουμε όλοι. Είναι ώρα να το πούμε και να το δείξουμε στο γήπεδο. Υπάρχει δίψα για τίτλους. Ο αθλητής που σέβεται τον εαυτό του και κάνει την δουλειά που κάνουμε εμείς καθημερινά, έχει φιλοδοξίες. Ο προπονητής μας χειρίστηκε πολύ σωστά το θέμα γιατί στην αρχή της σεζόν πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση. Τώρα δεν αρκεί η θέληση, αλλά μόνο η νίκη».

Ο προπονητής του Φοίνικα Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Είμαστε πιεσμένοι. Είχαμε αρνητικά αποτελέσματα και είχαμε ανάγκη να πάρουμε ένα ματς με 3-2. Τα παιδιά προσπαθούν πολύ και είναι λογικό να υπάρχει πίεση και στο τέλος ανακούφιση».

 
Ο Ουκρανός Αντρέι Ντιάτσκοφ του Φοίνικα αναφέρθηκε και στην κατάσταση στην πατρίδα του: «Το μυαλό μας είναι σε πράγματα που δεν είναι καλά. Το μυαλό μου είναι σε ότι συμβαίνει στην Ουκρανία Θέλουμε να  κερδίσουμε παιχνίδια για να μαζέψουμε βαθμούς. Οι απουσίες δεν «μεγαλώνουν τη νίκη». Η ομάδα πρέπει να παίζει. Η δουλειά του ενός είναι να καλύπτει τον άλλον».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ