1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2014 21:15

Πελεκούδας: «Αφιερωμένη στον πρόεδρο»

Για την νίκη επί της Παναχαϊκής μίλησε ο Παναγιώτης Πελεκούδας.  Ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου αφιέρωσε την νίκη στον πρόεδρο της ομάδας και τόνισε πως η σημερινή επιτυχία είναι μια νέα αρχή.
«Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον πρόεδρο μας. Αυτή είναι η αρχή για να μπορέσουμε να μπούμε και πάλι δυνατά στο πρωτάθλημα. Περάσαμε πολύ δύσκολη εβδομάδα λόγω της ήττας από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο αλλά και τον τελικό του Λιγκ Καπ με την ΑΕΚ. Παίξαμε πολύ καλά και θεωρώ αυτή τη νίκη ως μία αρχή. Είναι δύσκολο να χάνεις δύο στόχους σε μία εβδομάδα αλλά με τη στήριξη της διοίκησης τα καταφέραμε. Θα θεωρήσω τον εαυτό μου αποτυχημένο εάν δεν φτάσουμε στον τελικό και δεν σημειώσουμε τουλάχιστον μία νίκη. Γύρισα στην Ελλάδα για να πάρω πρωτάθλημα και με τη δύναμη της ομάδας θα τα καταφέρουμε».

 «Πιο εύκολα απ'ότι περιμέναμε»

Ο ακραίος του Φοίνικα, Ηλίας Λάππας δήλωσε: «Νικήσαμε πιο εύκολα απ΄ ότι περιμέναμε. Η Παναχαϊκή έχει κάνει προσθήκες και θα παίξει καλύτερα στην συνέχεια. Θεωρώ πως αξίζει να μείνει η Παναχαϊκή στην Α1. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η πίεση που ασκήσαμε εμείς. Με καλό σερβίς και μπλοκ κάναμε τη διαφορά. Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο που για πρώτη φορά απουσίασε από αγώνα της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΕΙΡΑΤΗΣ Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 10:34 posted by ΠΕΙΡΑΤΗΣ

    Μπραβο Παναγιωτη!!!!.Αυτες ειναι δηλωσεις,ειμαστε μαζι σας.Πιστεψτε το και θα τα καταφερετε. Και παλι μπραβο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ