1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2014 17:40

Νικολάκης: «Τεράστια νίκη και προχωράμε» (video)

Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε ο πασαδόρος της Κηφισιάς Δημήτρης Νικολάκης μετά την τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Απίστευτη νίκη, απίστευτο συναίσθημα. Ερχόμαστε εδώ ξέροντας ότι ο διαγώνιος μας δεν θα παίξει, ότι ο Σουλτανόπουλος... δεν θα παίξει, ξέροντας ότι ο Πρωτοψάλτης δύο μέρες τώρα δεν έκανε προπόνηση γιατί και αυτός είναι τραυματίας. Γενικά είχαμε μια δύσκολη βδομάδα. Ήρθαμε εδώ και μπήκαμε στο παιχνίδι, το ευχαριστηθήκαμε. Βγήκε πολύ καλό το αποτέλεσμα και αυτό μας έδωσε το ερέθισμα να προσπαθήσουμε περισσότερο. Καταφέραμε μια τεράστια νίκη και προχωράμε».

Για το αν στο ξεκίνημα της σεζόν περίμενε αυτή την πορεία: «Όχι. Η Κηφισιά δεν έχει ξανακάνει κάτι αντίστοιχο οπότε δεν μπορείς να πεις ότι το περιμένεις. Όμως βλέποντας το ρόστερ όταν ολοκληρώθηκε και βλέποντας πως παίζεις κάθε βδομάδα, έχεις βλέψεις για να κερδίσεις όλους τους αντιπάλους. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ωραίο, βλέπουμε ότι ο Εθνικός έχασε από την ΑΕΚ δύο φορές, ο Ολυμπιακός χάνει απο εμάς. Είναι πολύ ωραίο, είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και δίνει τροφή για να ασχολούνται και περισσότεροι με αυτό το άθλημα».

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 18:05 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Αρχηγέ ΜΠΡΑΒΟ !!. Συνεχίστε ΕΤΣΙ. Παίξτε ελεύθερα, γιά τήν πλάκα σας,καί τρελάνετε κόσμο. Τίποτε δέν αποκλείεται. Δέν τρέχει καί τίποτε άν τελικά δέν μπείτε τετράδα, μάς αρκεί πού παίζετε ΑΠΙΘΑΝΟ βόλλευ, καί διδάσκετε παντού τό "πώς " μέ λίγα πετυχαίνει κανείς "πολλά". ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.
    ΑΟΚΑΡΑΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ