1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2014 20:45

Φίνος:«Έχει πληγωθεί ο αγωισμός μας»

Οι παίκτες του Σπύρου Φίνου είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από τα χέρια τους προκειμένου να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στο τέλος της κανονικής περιόδου. 
«Έχει πληγωθεί ο εγωισμός μας από τον τρόπο που αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο. Νιώσαμε την αδικία στο πετσί μας κι αυτό έχει πειράξει τους παίκτες. Θέλουν να αποδείξουμε πολλά και είμαι βέβαιος πως θα το βγάλουν στο πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να δείξουμε πως αυτή η ομάδα του Άρη μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

Επιστροφή Γκόρτσανιουκ

Ο Ζένια Γκόρτσανιουκ που κάνει ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από τους τελικούς του πρωταθλήματος 2011-12 που αγωνίζονταν στον Φοίνικα Σύρου δήλωσε: «Πολύ χαίρομαι που γύρισα στην Ελλάδα. Στον Άρη βρήκα πολύ ζεστό κλίμα. Ακόμα δεν έχω δει όλες τις ομάδες για να κάνω συγκρίσεις με το αγωνιστικό επίπεδο πριν από δύο χρόνια. Θέλω να κάνουμε νίκη με τη Νίκη Αιγινίου. Θα μας βοηθήσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά μετά τον αποκλεισμό του Κυπέλλου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ