1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2014 19:33

Δημητριάδης: «Έτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα»

Για το παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό μίλησε ο άρχηγος της Λαμίας Μανώλης Δημητριάδης. Ο πασαδόρος των ρουμελιωτών τόνισε πως η ομάδα του άφησε πίσω της το Λιγκ Καπ και όλο αυτό το διάστημα προετοιμάζεται για το παιχνίδι στο Βραχάτι.
 «Επανερχόμαστε στο πρωτάθλημα που είναι και ο βασικός μας στόχος μέσα στη σεζόν. Αφήνουμε πίσω μας το Λιγκ Καπ. Είναι πρόσφατη αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό για το Κύπελλο αλλά είναι ένας διαφορετικός αγώνας. Όλο αυτό το διάστημα το μυαλό μας είναι σε αυτόν τον αγώνα και είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Ο ακραίος του Γ.Σ.Λαμία Δημήτρης Ριζόπουλος είπε: «Είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του πρωταθλήματος διότι εάν νικήσουμε θα κάνουμε μεγάλο βήμα για την 8αδα και θα αφήσουμε πίσω μας τον Παμβοχαϊκό. Τον Παμβοχαϊκό τον αντιμετωπίσαμε πρόσφατα στο Κύπελλο και χάσαμε αλλά τώρα έχουμε μία διαφορετική δοκιμασία. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται αλλά ο αγώνας θα κριθεί στα λάθη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ