1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2014 00:25

Ρήξη επιγονατίδας και χειρουργείο για Χριστοφορίδη

Το κατώφλι του χειρουργείου της Γενικής Κλινικής στη Θεσσαλονίκη θα περάσει αύριο το πρωί ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Μιχάλης Χριστοφορίδης που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας. Αυτό αποφάσισε αργά απόψε ο αθλητής σε συννενόηση με τον γιατρό του χειρούργο ορθοπεδικό Διονύσιο Νικηφόρο και την διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την μαγνητική που έκανε διαπιστώθηκε πως έχει ρήξη επιγονατίδας και το πρωί της Τετάρτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ώστε να προλάβει να επιστρέψει στους αγώνες της ομάδας του. Όπως φαίνεται πάντως θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου ένα μήνα.

«Ήταν η κακή στιγμή. Δέκα λεπτά πριν το τέλος της προπόνησης έκανα ένα βήμα πίσω για να πάρω βηματισμό και κατάλαβα πως έγινε ζημιά στην επιγονατίδα. Σήμερα είμαι καλύτερα και απόψε αποφασίσαμε να γίνει γρήγορα το χειρουργείο για να επιστρέψω το συντομότερο. Ελπίζω σε ένα 20ημερο να είμαι πίσω και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ», είπε ο Χριστοφορίδης. Ο έμπειρος κεντρικός την προηγούμενη εβδομάδα πήρε μεταγραφή από τη Νίκη Αιγινίου στον ΠΑΟΚ και δόθηκε ως αντάλλαγμα ο Χαραλαμπίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ