1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-01-2014 20:20

Μέλκας: «Ζούμε για αυτά τα παιχνίδια»

Ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου, Γιάννης Μέλκας είναι ενθουσιασμένος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
«Ο αγώνας είναι ιδιαίτερος για πολλούς λόγους και είναι πολύ ωραίο να ζεις αυτά τα παιχνίδια όπου υπάρχουν πολλές αλλαγές ρόλων και προσώπων. Χαίρεσαι να ζεις αυτούς τους αγώνες. Στα τελευταία ματς των δύο ομάδων δεν έχουν μετρήσει πολύ οι έδρες. Θέλουμε να βρούμε το ρυθμό μας και να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ ώστε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής».

«Θέλαμε ευκαιρίες»

«Αποφάσισα να φύγω από τον ΠΑΟΚ γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής που είχα. Ελπίζω στη Νίκη να πραγματοποιήσω τους στόχους μου. Δεν είναι εύκολες οι αλλαγές αλλά ελπίζω να έγιναν για καλό και με τη Νίκη να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης.

Ο Νίκος Παλέντζας πρόσθεσε: «Δεν είχα παιχνίδια στον ΠΑΟΚ και αποφάσισα να πάω σε ομάδα που θα μου δώσει περισσότερες ευκαιρίες. Η Νίκη είναι καλή, ελπιδοφόρα και οργανωμένη ομάδα και περιμένουμε να έχουμε μία καλύτερη πορεία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ