1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-01-2014 19:51

Στράντζαλης: «Νέα αρχή... υπό πίεση»

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει μια νέα αρχή, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια και χρόνος για να βρει ρυθμό, κάτι που αναγνωρίζει ο Θανάσης Στράντζαλης, ο οποίος θα κάνει το δικό του ντεμπούτο απέναντι στη πρώην ομάδα του, Νίκη Αιγινίου.
«Λόγω των αλλαγών που έγιναν ο αυριανός αγώνας έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι το πρώτο ματς μετά από πολλές αλλαγές και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τις ισορροπίες που θα υπάρξουν. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Μετά τις αλλαγές η ομάδα θέλει λίγο χρόνο για να βρει το ρυθμό της αλλά δυστυχώς πιεζόμαστε πολύ από τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Άλλωστε μετά το ματς με τη Νίκη ακολουθεί ο αγώνας με τη γερμανική Μπουλ».

«Μονόδρομος»

O κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Παντακίδης τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η αντίπαλος ομάδα έκανε κάποιες αλλαγές και θα παραταχθεί ενισχυμένη. Όσο αφορά την δική μου ομάδα έχουμε δουλέψει καλά όλο αυτό το διάστημα για να πάρουμε τη νίκη. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από το τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας τη νέα χρονιά. Για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος καθώς θέλουμε στο δεύτερο γύρο να κάνουμε μια νέα αρχή και να καλύψουμε το το χαμένο βαθμολογικό έδαφος προκειμένου να παραμείνουμε εντός των στόχων που έχουμε θέσει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ