1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-01-2014 20:15

Φιλική «ισοπαλία» του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στην Κυψέλη

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Η ΑΕΚ παίζοντας με τη βασική της 7αδα πήρε τα δυο πρώτα σετ.

Στο 3ο και στο 4ο σετ ο Γιώργος Κλαρούδας ξεκούρασε τους Μαντέκα, Πέτρογλου, Κρέτση κι έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Ρουμελιωτάκη, Νοβοσέλατς (κατά κύριο λόγο) και Τοκάνη, Χατζόπουλο. Με την ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Παπαδόπουλος και ο ασθενής Γκούζντα.

Τα σετ: 2-2 (24-26, 14-25, 25-21, 28-26)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλματζίδης): Στιβαχτής, Γκάλιτς, Καρυπίδης, Μουρ, Αμορόζο, Κουρούπης, Μπέλος (Πολυχρονίδης, Λιόντας, Καπίρης, Μαδούρας, Μανιόπουλος).
ΑΕΚ (Κλαρούδας): Τόρες, Μαντέκας, Κρέτσης, Αχιλλεόπουλος, Πέτρογλου, Παγιάν, Κατσανεβάκης (Νοβοσέλατς, Ρουμελιωτάκης, Τοκάνης, Χατζόπουλος).

Καλματζίδης:«Να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας»

«Με τους αγώνες αυτούς προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας στη διακοπή του πρωταθλήματος. Στο σημερινό ματς έμεινα ικανοποιημένος από κάποια πράγματα και από άλλα όχι. Με προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχουμε κενά απόδοσης με αποτέλεσμα να δεχόμαστε συνεχόμενους πόντους. Είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύουμε αυτό το διάστημα και ελπίζω να το καταφέρουμε».

Κλαρούδας:«Να επιστρέψουμε στην κατάσταση που ήμασταν»

«Αν λάβουμε υπόψη ότι ήμασταν φορτωμένοι από προπόνηση, σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου στο σημερινό φιλικό. Στα δυο πρώτα σετ παίξαμε αρκετά καλά, στη συνέχεια με τις αλλαγές που έγιναν χάσαμε λίγο το ρυθμό μας. Ελπίζω να επιστρέψουμε γρήγορα στην κατάσταση που ήμασταν πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ