1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-01-2014 15:53

Με Βασιλάκο λίμπερο η Παναχαϊκή στον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό

Η Παναχαϊκή ψάχνει για ξένο λίμπερο, αλλά στον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα στην πρεμιέρα του β' γύρου λύση θα δοθεί εκ των έσω και σε αυτή την θέση θα αγωνιστεί ο ακραίος Κώστας Βασιλάκος.
Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Λυκούδης, όταν τραυματίστηκε ο βασικός λίμπερο Μένιος Ρουμελιώτης είχε χρίσει διαδοχό του τον Κώστα Βασιλάκο και τον χρησιμοποίησε σε αυτή τη θέση, στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο φινάλε του α' γύρου με την ΑΕΚ, αλλά και στα φιλικά στο διάστημα της διακοπής με τον Παμβοχαϊκό και την ΑΕΚ.
 
Η Παναχαϊκή κάνει προσπάθεια να ενισχυθεί με ξένο λίμπερο, αλλά μετά την περίπτωση του Σέρβου Μάρκο Σάμαρτζιτς φαίνεται ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει και η περίπτωση του Βούλγαρου Ιβάνοφ. Αναγκαστικά λοιπόν οι «κοκκινόμαυροι» προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με λίμπερο τον Κώστα Βασιλάκο. Παράλληλα, ο Γιώργος Λυκούδης, ο Νίκος Ρουμελιώτης και οι συνεργάτες τους το «ψάχνουν» για λίμπερο εκτός συνόρων και σύμφωνα με πληροφορίες από τους παίκτες που έχουν προταθεί έχει ξεχωρίσει ένας Σλοβάκος. Ομως ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά τον Παναθηναϊκό. Αλλωστε ακόμη και...χθες να έκλεινε ξένο λίμπερο η Παναχαϊκή δεν θα προλάβαινε να έρθει, να ενσωματωθεί στην ομάδα και να την ενισχύσει στο κρίσιμο παιχνίδι με τους «πράσινους».
 
Το πρόβλημα για την Παναχαϊκή με την μετακίνηση του Βασιλάκου στην θέση λίμπερο, είναι ότι θα της λείψει από την άκρη και οι «κοκκινόμαυροι» θα έχουν έναν ακραίο λιγότερο. Και όχι έναν οποιοδήποτε ακραίο, αλλά τον καλύτερό τους υποδοχέα. Βασικοί στην πίσω ζώνη υπολογίζονται οι νεοαποκτηθέντες Στιβ Γκοτς και Μιχάλης Σαρικεϊσογλου με μοναδική εναλλακτική λύση τον Ανδρέα Πεφάνη, ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ και συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας.
 

1 σχόλιο

  • Comment Link panaxaiki ole Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2014 13:28 posted by panaxaiki ole

    Πάρτε τον Καπέλλα που είναι το δεύτερο λίμπερο της Κηφισιάς.Πολύ καλός σε αυτή την θέση και με πολλά χρόνια εμπειρίας...και το βασικότερο...δεν θα κάνει ποτέ την ομάδα άνω-κάτω.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ