1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2013 16:04

Στο «Κροίσος Πέρσης» του Μίλωνα το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Στην ιστορική έδρα του Μίλωνα, στο γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης» στη Νέα Σμύρνη θα γίνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 16.00 το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.
Το αίτημα της ΑΕΚ έγινε δεκτό μετά τις σχετικές άδειες και η αλλαγή έγινε διότι το γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» στη Γλυφάδα υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Καράτε.

2 σχόλια

  • Comment Link nikos21 Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 21:35 posted by nikos21

    Υποβαθμίζεται ένα παιχνίδι,που είχε μεγάλη δυναμική,τόσο απο τη nova που το έβαλε τέσσερις η ώρα απομεσήμερο Σαββάτου όσο και απο την ΑΕΚ που επέλεξε τη συγκεκριμένη έδρα εφόσον δεν ήταν διαθέσιμο το κλειστό της Γλυφάδας.

  • Comment Link ΑΕΚ antikimenikos Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 15:19 posted by ΑΕΚ antikimenikos

    Γελάει ο κόσμος αρχικά με το "στη Γλυφάδα υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Καράτε" και μετά με τους φωστήρες στο γήπεδο αυτό δεν είναι ούτε Α2 και πάτε το ντέρμπι ? και σε μια περιοχή που υπάρχει η βλαμμένη κόντρα μεταξύ ΑΕΚ- Πανιωνίου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ